Přijďte si "zavařit" pod vedením šéfkuchaře hotelu Panorama Miloše Rozkošného!
KDY? Ve čtvrtek 1.října od 10:00
KDE? Chefparade, Bubenské nábřeží 306/13, budova č. 36
Polívková smršť spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci převážně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
A k obědu bude, co si uvaříte!
Polévky pro akci Smršť budou vařit tito šéfkuchaři a restaurace:
Roman Paulus z hotelu Radisson Blu Alcron, Ondřej Slanina z Chateau St. Havel, Jan Wiesner z hotelu Marriot, Patrik Šandor z Umami, Roman Dolejš z La Gare, Tomáš Kalina, Filip Vobořil ze Žofín Garden, Casa De Carli, Secret of raw, Pot-au-feu.
Více o samotné akci najdete na: http://www.polivkovasmrst.cz
Účast prosím potvrďte na:
Vesna Petržilková, tel.: 602 414 284, email: vesna.petrzilkova@seznam.cz, web: http://www.ergoaktiv.cz