Casa Andina je první restaurací v Praze, jejíž jídelníček je zaměřený na peruánskou kuchyni. Můžete se tak těšit na typická jídla jako je causa, cebiche, ají de gallina, anticuchos, jako dezert si můžete dát suspiro limeno a popíjet můžete pisco sour. Pokud o peruánské kuchyni nevíte zhola nic, udělejte si čas a vydejte se na ochutnávku. To ostatně udělal i velvyslanec Peru Alberto Salas Barahona, který by vám doporučil ochutnat cebiche, protože podle něj reprezentuje peruánskou kuchyni nejvíce, vynechat byste ale podle něj neměli ani ají de gallina či anticuchos, protože zkrátka stojí za to.
Casa Andina otevřela v polovině prosince 2007 a za tak krátkou dobu již přivítala na 1500 hostů, kteří ochutnali jídla peruánské kuchyně, která je vyhlášená nejen na celém jihoamerickém kontinentu, ale i v mnoha zemích Evropy či Asie.
Využijte svatého Valentýna a vezměte své milované na exotickou večeři v typickém jihoamerickém prostředí. Casa Andina se pyšní sbírkou předmětů, které reprezentují dávné doby Inků a svým interiérem uchvátila mnoho návštěvníků.
Menu této restaurace nabízí na 20 typicky peruánských pokrmů, přes 50 koktejlů, 6 druhů kávy, 7 druhů piva z Latinské Ameriky a mnoho nápojů, které jinde v Praze nenajdete.
Kontakt:
Casa Andina
Dušní 15
110 00 Praha 1
Tel. pro rezervace: 224 815 996, 724 324 540
otevřeno denně od 14.00 - 02.00 hod., kuchyně od 14.00 do 24.00 hod.
ČTK ke zprávě vydává fotografii, které je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz.