Firma SAIREM vstoupila na český trh

V pražském hotelu Diplomat proběhla dne 22.3.2016 pod záštitou Francouzského velvyslanectví a Francouzsko-české obchodní komory odborná konference na téma "Využití mikrovlnné technologie v potravinářském průmyslu". Za účasti významných českých a slovenských zástupců potravinářského průmyslu se při této příležitosti představila společnost SAIREM SAS, francouzská společnost, která je předním světovým dodavatelem mikrovlnných zařízení pro potravinářství a oznámila svůj oficiální vstup na český a slovenský trh.

Jean Paul Bernard, CEO společnosti SAIREM SAS po konferenci řekl: "Námi vyvinutá technologie použití mikrovln pro rozmrazování potravinářských produktů je velmi efektivním řešením pro všechny zpracovatele používající pro svoji výrobu zmražené suroviny nebo polotovary. Návratnost investice do našeho stroje se běžně pohybuje v rozmezí 2-3 let."

Mathieu Deschamps, obchodní zástupce SAIREM pro export po konferenci: "Efektivita využití naší technologie pro průmyslové rozmrazování masa, ovoce, zeleniny, ale i například másla a dalších surovin, kdy posouváme dobu rozmrazení suroviny z řádů desítek hodin na řády minut je jedinečná. Navázaná možnost flexibility výroby, úspor ve skladových zásobách, eliminace ztrát na produktu a minimalizace energetické náročnosti je pro naše zákazníky klíčová."

Kontakt:

info@utily.eu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Francie-potraviny-průmysl-trh-firmy-SAIREM SAS-UTILY

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.