Renovátoři tiskových kazet bilancují

V Praze se 16. října sejdou v budově Hospodářské komory příznivci ekologického a ekonomického tisku u Kulatého stolu Asociace renovátorů České republiky se zástupci státní správy, zákazníky, odborníky i svými kolegy z oboru.

Kulatý stůl Asociace renovátorů ČR bude hodnotit uplynulý rok v oboru na domácím i celoevropském trhu optikou ekologie, kritérií hospodářské soutěže či pravidel Evropské komise na straně jedné, jakož i pohledem uživatelů, originálních výrobců ale i podnikatelů v oboru, kteří nejsou členy asociace a mají k tématu co říci.

Prezident Asociace renovátorů ČR Jindřich Mach k tomu uvedl: "Renovační průmysl si v poslední době vydobyl celosvětově respektovanou pozici a přestává být přehlížen originálními výrobci. Je naším přáním vést doma hlubší dialog se státní správou, který by pomohl sejmout růžové brýle "originality" těm, kdo o nákupu spotřebního materiálu rozhodují."

Kontakt:

Asociace renovátorů ČR