Henry Cotton's v Praze

HENRY COTTON'S, přední italský výrobce oblečení pro volný čas, otevřel svoji 1. značkovou prodejnu v České republice. Nově otevřená prodejna se nachází v PRAZE 1 v ŠIROKÉ ulici č.9, v sousedství luxusních značek poblíž Pařížské ulice.

Licenci pro prodej značky Henry Cotton's získala firma AQUARIUS s.r.o., zastoupená jednatelem společnosti, panem Miroslavem Gajduškem.

HENRY COTTON'S je lifestylovou značkou, nabízející sportovně elegantní kolekce dámské a pánské módy. Italští návrháři se inspirovali anglickým stylem. Henry Cotton's prezentuje špičkovou kvalitu luxusního oblečení do města i do přírody.

HENRY COTTON'S se těší velké oblibě hlavně mezi zahraničními celebritami z řad showbyznysu a sportu.

Značka nese jméno svého zakladatele, světově proslulého golfisty 20. století, Sira Henry Thomase Cottona. Světovou licenci pro prodej a distribuci vlastní leadr sportswearového oblečení, společnost Industries Group se sídlem v Miláně. Tato společnost kromě značky HENRY COTTON'S drží majetková nebo licenční práva značek Moncler, Marina Yachting a Cerruti 1881 jeans.

Kontakt:

AQUARIUS s.r.o.

Tupolevova 466, 199 00 Praha 9, ČR

Tel.: +420 283 922 733 - Fax: +420 283 922 777

Jednatel společnosti p. Gajdušek

INDUSTRIES S.p.A.

Via Stendhal, 47, 20144 MILANO, ITÁLIE

Tel.: +390 242 20424 - Fax: +390 242 20447

General Manager Mr. Massa

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-Itálie-móda-trh-AQUARIUS-PROTEXT

Obchod, marketing