American Banknote (ABnote) koupila firmu Keystone Manufacturing (Plastics) Limited * Expanduje do oblasti kanadských výrobců karet * ABnote zvýší kapacitu a rozšíří své celosvětové působení

Společnost American Banknote Corporation, mateřská firma skupiny ABnote Group, oznámila, že koupila společnost Keystone Manufacturing (Plastics) Ltd., z kanadského Toronta, za nezveřejněnou částku v hotovosti a akciích.

Koupě společnosti Keystone, která je jedním z předních kanadských výrobců plastových karet, umožní společnosti ABnote Group, aby získala v celém světě přístup k bohatě diverzifikované základně klientů společnosti Keystone, a zároveň využila vysoce uznávané renomé této firmy v oblasti inteligentních (smart) karet. Kromě toho společnost ABnote oznámila, že Bud Kronenberg bude nadále stát v čele společnosti spolu se současným týmem vedení.

Díky této transakci společnost Keystone získá okamžitý přístup k celé řadě nových technologií, včetně "zelené" iniciativy společnosti Arthur Blank. Společnost Keystone doplní svou stávající nabídku produktů o celosvětovou pozici společnosti ABnote v oblasti vydávání bezpečných karet a nejmodernějších produktů pro identifikaci, stejně jako uznávaný bezpečný tisk, skladování, služby v oblasti plnění a informačních technologií.

"Je pro nás velkou ctí, že se nám podařilo získat společnost takové kvality, zkušeností a reputace jakou má firma Keystone," poznamenal Steven Singer, předseda představenstva a generální ředitel společnosti American Banknote Corporation. "Společnost Keystone nám umožní vstoupit do Kanady v důležitém období, kdy se bankovní sektor přesouvá směrem ke standardu čipových karet EMV, a kdy se identifikace při přechodu hranic mezi USA a Kanadou stává velice důležitou."

"Společnost Keystone si vybudovala v Kanadě jedinečnou značku, díky tomu, že byla schopná posílit nejdůležitější dovednosti a výjimečné znalosti, které společnost ABnote získala. To znamená, že firma Keystone se stane ještě významnější společností na kanadském trhu," řekl Bud Kronenberg, generální ředitel společnosti Keystone. "Je pro mě velkou ctí, že se můj tým připojí k této špičkové firmě."

O společnosti American Banknote Corporation

American Banknote Corporation je holdingová společnost a mateřská firma skupiny ABnote Group, která provozuje své aktivity prostřednictvím dceřiných společností: American Banknote S.A. v Brazílii, Leigh Mardon v Austrálii, ABnote NZ na Novém Zélandu, CPS Technologies ve Francii, ABnote Europe, s.r.o. v České republice a American Bank Note Company a Arthur Blank & Co. ve Spojených státech amerických. Více informací o společnosti American Banknote naleznete na internetové adrese http://www.americanbanknote.com nebo volejte na telefonní číslo +1-201-592-3400. Více informací o všech karetních produktech společnosti Keystone naleznete na internetové adrese http://www.keystoneplastics.com nebo volejte telefonní číslo +1-416-293-3842.

KONTAKT:

American Banknote Corporation

David M. Kober

Výkonný viceprezident

Tel.: +1-201-592-3400

E-mail: kober@americanbanknote.com

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Klíčová slova USA-finance-banky-American Banknote Corporation-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika