Aldon jmenovala distributora pro oblast Skandinávie

Emeryville (USA, Kalifornie) 12. července (PROTEXT/Businesswire) -Společnost Aldon, přední poskytovatel řešení pro řízení životního cyklu aplikací (Application Lifecycle Management, ALM), jmenovala dánskou poradenskou a softwarovou společnost SOSY distributorem svých výrobků ve skandinávském regionu. SOSY bude zastupovat společnost Aldon v Dánsku, Švédsku, Norsku, Finsku a na Islandu.

Společnost SOSY hledala nového partnera v oblasti správy softwaru a rozhodla se stát distributorem společnosti Aldon po zevrubném posouzení trhu a ohodnocení softwaru.

"Bylo důležité najít takovou společnost, která by měla stejný cíl jako my. Dodávat co nejkvalitnější produkty a zajistit podporu," vysvětlil Helle Mering, výkonný ředitel společnosti SOSY. "Aldon Suite je velice výkonné řešení správy softwaru, které nám umožní nabízet naše produkty pro otevřené i podnikové systémy v celém světě. Aldon Suite obsahuje různé funkce pro identifikaci incidentů, změn a řízení požadavků."

Společnost SOSY již pracuje na prvním začlenění řešení Aldon Suite u zákazníka, ačkoli spolupracuje s firmou Aldon teprve první týden.

"Společnost SOSY je velmi dobře zavedená úspěšná firma, která má ve skandinávské oblasti skvělou reputaci," řekl David Lefkowich, viceprezident světového prodeje společnosti Aldon. "Umožní nám získat silné a tolik potřebné lokální zastoupení jak technicky, tak komerčně. Její silné stránky ve finanční oblasti jsou pro nás velkým přínosem."

O společnosti SOSY

Společnost SOSY A/S je soukromě vlastněná dánská poradenská a softwarová firma, která má klíčové kompetence v oblasti optimalizace platformy systému IBM eServer System i platform. Společnost se specializuje na automatizaci, replikaci dat, business intelligence (výkonné analytické a vykazovací nástroje) a vývoj a testování softwaru. Většinu jejích zákazníků tvoří přední výrobní, komerční, finanční a outsourcingové společnosti. Společnost SOSY byla založena v roce 1989 a byla prvním mezinárodním distributorem společnosti Help/Systems, Inc., světové jedničky v oblasti automatizace operací a business intelligence pro systémy IBM System i. V současné době zastupuje společnost SOSY celou řadu prvotřídních dodavatelů a podporuje uživatele v 25 různých zemích ze svých poboček nedaleko Kodaně. Více informací naleznete na internetové adrese http://www.sosy.dk.

O společnosti Aldon

Společnost Aldon je přední poskytovatel řešení pro řízení životního cyklu aplikací (Application Lifecycle Management, ALM), které umožňují správu softwaru a urychlují řešení problémů v nejdůležitějších aplikacích. ALM řešení společnosti Aldon podporuje v současné době agilní organizace tím, že umožňuje týmům z oblasti informačních technologií, aby zkrátili dobu uvedení produktů na trh, usnadnili řešení problémů, zajistili dodržování legislativních předpisů a zvýšili návratnost investic. Více než 1300 společností, včetně 70 z nich, které jsou na žebříčku časopisu Fortune 100, spoléhají na ALM řešení společnosti Aldon pro podnikové softwarové konfigurace a správu softwaru ve firemních procesech. Společnost Aldon byla založena v roce 1979. Aldon má centrálu v kalifornském Emeryville a provozuje 14 poboček po celém světě, které nabízejí své služby ve více než 40 zemích světa. Více informací naleznete na internetové adrese http://www.aldon.com.

KONTAKT:

Aldon

Sarah Johansenová

Tel.: +1-510-986-8503

E-mail: sjohansen@aldon.com

nebo

Red Lorry Yellow Lorry

Kim Willsherová

Tel.: +44 (0) 20 7403 8878

E-mail: kimw@rlyl.co.uk

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Klíčová slova USA-počítače-firmy-Aldon-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace