Air Berlin zaměstná české stevardky a stevardy

Air Berlin, druhá největší německá letecká společnost, dále expanduje a hledá pro svá německá stanoviště v Mnichově, Hamburku, Münster/Osnabrücku, Norimberku a Paderborn/Lippstadtu 80 stevardů a stevardek - prozatím jako zaměstnání na sezónu. Upřednostněni budou zájemkyně/zájemci o práci s ukončeným odborným vzděláním v některém z povolání ve službách a velmi dobrými německými a anglickými jazykovými znalostmi. Šestitýdenní školení bude následovat centrálně v Berlíně. Letecká společnost pomůže zájemkyním a zájemcům o práci při hledání potřebného ubytování. Nové stevardky a noví stevardi budou placeni stejně jako jejich němečtí kolegové. Mzda činí v průměru 1400 eur čistého za měsíc.

Výběrová řízení se během krátké doby uskuteční v České republice. Zájemci se mohou o práci ucházet tak, že na e-mailovou adresu cabincrew-sekretariat@airberlin.com zašlou fotografii a životopis v německém jazyce.

Kontakt pro tisk

Angelika Schwaff

Tisková referentka

E-mail: abpresse@airberlin.com