NOVINKY VE VYDAVATELSTVÍ ATEMI

Nový časopis Design&Home DIGEST (116 stran, 89 Kč, inzerce 1/1 á 90 000 Kč) přichází na trh s pohledem do bytových interiérů včetně jejich vybavení. Všímá si zajímavostí, trendů i techniky, kterou doma můžete mít. V posledně jmenovaném tak navazuje na časopis Digitální byt, který se stal součástí nového projektu Design&Home DIGEST. Najdete zde informace o novinkách na trhu, souvisejících s bydlením, novinky z oblasti techniky, návštěvu v zajímavém bytě i pohled za humna, jak se bydlí v zahraničí, rozhovor se zajímavou osobností i pohled na nekonformní stavební řešení v exteriéru.

Ve spolupráci s ostatními tituly, zaměřenými na bydlení nebo stavbu, které ve vydavatelství ATEMI vycházejí, připravuje ATEMI také denní zpravodajství z této oblasti na http://www.bydlenimag.cz. Zde můžete najít mnoho informací z oblasti návrhu i realizace staveb a při pořizování doplňků pro váš byt a domov.

Na časopiseckém trhu našel své významné místo i měsíčník o cestování - Travel Digest - který se od nového roku rozšiřuje na 116 stran za cenu 89,- Kč a přinese vám praktické informace a inspirace pro Vaše všední i nevšední cestovní zážitky. I v této oblasti rozvinulo vydavatelství ATEMI zajímavé internetové stránky http://www.traveldigest.cz, kde najdou informace jak “baťůžkáři”, tak náročnější klientela. Časopis Travel Digest je oficiálním partnerem České Miss a v letošním roce připravuje mj. ojedinělou anketu s názvem Dovolená roku.

A když při jedné z cest zavítalo vydavatelství ATEMI do jižních Čech, kde se nachází dětské centrum Arpida (nestátní nezisková organizace pracující na bázi občanského sdružení a obecně prospěšné společnosti), bylo rozhodnuto i o podpoře tohoto konkrétního projektu částí peněz získaných z předplatného časopisů vycházejících v portfoliu ATEMI. Více najdete na stránkách http://www.atemi.cz nebo v jednotlivých titulech vydavatelství ATEMI.

Vydavatelství ATEMI vyhrálo ve výběrovém řízení na přípravu Ročenky českého golfu. Oficiální ročenka českého golfu ve spolupráci s časopisem GolfDigest C&S vyjde 1.dubnový pátek.

Kontakt:

ATEMI s.r.o.

Velvarská 45, 160 00 Praha 6

e-mail: info@atemi.cz

Klíčová slova ČR-média-byty-ATEMI s.r.o.-PROTEXT

Média, společnost a životní styl
Stavebnictví, bydlení a reality