Uzbekistán zpřístupní informace o vrtných profilech na internetu * Projektu se ujme filiálka společnosti TGS-NOPEC firma A2D Technologies

Společnost Uzbekgeofizika z Uzbekistánu uzavřela novou smlouvu se společností TGS-NOPEC Geophysical Company ASA na převod údajů o vrtných profilech provedených v této zemi do digitální podoby. Společnost A2D Technologies, pobočka společnosti TGS-NOPEC, se ujme tohoto projektu. Jeho účelem je vytvořit vysoce kvalitní komerční databázi údajů o vrtných profilech, které budou přístupné prostřednictvím internetu po celém světě, a které umožní podporu investic pro rozvoj geologického průzkumu a těžby v Uzbekistánu.

Podle pětileté smlouvy bude projekční tým společností A2D a Uzbekgeofizika se sídlem v Taškentu registrovat a zpracovávat záznamy o geologických vrtných profilech, které byly v zemi provedeny. Po registraci a shrnutí jednotlivých údajů a dokončení projektů budou profily k dispozici prostřednictvím vyhledávače a portálu LOG-LINE Plus!(R) databáze A2D. Internetová databáze A2D obsahuje rovněž data o vrtných profilech v Rusku, Západní Africe, na Madagaskaru, pobřeží severní Evropy, Spojených státech amerických a Kanadě. Více informací naleznete na internetové adrese http://www.a2d.com.

Platforma A2D Technologies společnosti TGS-NOPEC Company je zaměřena na oblast energetiky, soustřeďuje informace o vrtných profilech a nabízí nejrozsáhlejší online databázi, okamžité dodání, převádění souborů, služby v oblasti řízení dat a informace o vrtných profilech v celém světě. Skupina TGS je přední světový poskytovatel geologických vědeckých údajů, souvisejících produktů a služeb v oblasti těžby ropy a plynu pro celou řadu klientů. Skupina společností TGS klade velký důraz na poskytování vysoce kvalitních údajů a špičkových služeb v tomto odvětví průmyslu.

Všechna prohlášení uvedená v této tiskové zprávě, která nemají historický charakter, jsou výhledová prohlášení, která podléhají mnoha rizikům a nejasnostem a okolnostem, které lze jen obtížně předvídat a jsou založena na očekáváních, která se v budoucnu nemusí naplnit. Mezi tyto faktory patří závislost společnosti TGS na cyklickém průmyslu a hlavních zákaznících, její schopnost rozšířit trhy pro licencování dat, získat a zpracovat data o produktech za rozumnou cenu. Skutečné výsledky se mohou výrazně lišit od očekávaných výsledků uvedených v těchto výhledových prohlášeních. Společnost TGS nemá žádnou odpovědnost ani povinnost aktualizovat nebo měnit tato výhledová prohlášení.

TGS-NOPEC Geophysical Company ASA je zapsána na burze cenných papírů Oslo Stock Exchange pod burzovním indexem OSLO:TGS.

KONTAKT:

A2D Technologies, Houston