FotoVideo slaví 10 let na trhu a vychází od září v novém - relaunch časopisu FotoVideo

Dne 24.8. vyšlo výroční zářijové číslo FotoVideo, které Vás překvapí novou grafikou a zařazením nových velmi praktických rubrik pro začínající fotografy, amatéry i profesionály. Měsíčník o fotografii, fotografování, videu a imagingu slaví 10 let na trhu a přináší svým čtenářům v sekci Novinky vše pohromadě od techniky po výstavy, recenze, soutěže, workshopy; v rozšířené rubrice Praxe čtyři velké materiály, každý od jiného autora, aby si celé čtenářské spektrum našlo něco zajímavého pro sebe. V soutěžní sekci se seznámíte s novými tématy největší fotografické soutěže v ČR a SR - Fotograf roku 2007, kde se každý rok rozdělují pěkné a hodnotné ceny. Samozřejmě v celém časopise nebudou chybět krásné a velké obrazové materiály. Pro své nejvěrnější předplatitele připravilo FotoVideo workshop s A. Zikou na téma „Fashion, portrét a jiné vychytávky“. Cílem časopisu FotoVideo pro další období je být nejnovější, nejaktuálnější, zaujmout zájemce o výstavy technickými novinkami a naopak, texty článků jsou nyní ještě živější a mnohdy netradiční! Přesvěčte se sami, více na http://www.ifotovideo.cz nebo přímo v časopise FotoVideo.

Kontakt:

ATEMI s.r.o.

Velvarská 45, Praha 6

E-mail: j.patzakova@atemi.cz

O vydavateli: ATEMI, s.r.o., je jedním z rychle rostoucích vydavatelských domů v ČR. Vydává hobby magazíny Digitální byt (jak technika pracuje za nás, šetří náš čas, řeší umístění techniky v bytě), FotoVideo (časopis o fotografii, fotografování, videu a imagingu), GolfDigest C&S (prestižní golfový magazín), Outsider (když cesta je cíl, o životě v pohybu, adrenalinových sportech a dobrodružství) a Travel Digest (praktický měsíčník o cestování). Dále profi tituly pro stavebnictví: DOMO, Spektra a Objekt.

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-hobby-média-fotografie-ATEMI s.r.o.-PROTEXT

Média, společnost a životní styl