Intervoice získala smlouvu od T-Comna na rozšíření špičkových služeb

Intervoice pomůže společnosti Deutsche Telekom zaměřit se na služby s vyšší hodnotou, zvýšit ochranu zákazníků, a umožní poskytovatelům služeb zvýšit produktivitu.

Společnost Intervoice, Inc. (burzovní index Nasdaq:INTV), světová jednička v oblasti konvergovaných řešení pro přenos hlasu a dat, dokončila poslední fázi smlouvy se společností T-Com, divizí společnosti Deutsche Telekom AG (DTAG), jejímž předmětem je poskytování vysokorychlostního i klasického připojení na internet, dodávka programového vybavení pro poskytování prémiových hlasových služeb provozovatelům veřejných telefonních sítí v Německu (služba s předčíslím 0900).

Hlasová platforma XML, jedna z největších v Evropě, patří a je provozována společností DTAG. Zahrnuje všechny tři složky prémiových hovorů:

Volající jsou chráněni, aby jim nemohly být bez jejich vědomí účtovány poplatky za volání na prémiová čísla a mohou využívat výhody plynoucí z pružných změn tarifů v rámci jednoho hovoru - například při volání čísla podpory mimo úřední hodiny je hovor účtován sazbou za volání na prémiové číslo.

Poskytovatelé služeb, kteří tvoří obsah pro prémiové služby, nemusí investovat do zařízení nezbytného pro systém IVR, aby mohl využívat jejich služby.

Provozovatel sítě, společnost T-Com, bude mít větší možnosti zavádět služby s vyšší přidanou hodnotou, které mohou být odzkoušeny a spuštěny ve velmi krátké době.

Celé řešení společnosti T-Com pro prémiové služby je založeno na technologii Service Delivery Platform (Platforma pro poskytování služeb) společnosti Intervoice. Platforma je schopna podporovat až 20.000 služeb současně, přičemž každou z nich může společnost T-Com jednotlivě upravovat podle přání zákazníka. Řešení umožňuje generovat podrobné záznamy všech transakcí, záznam plateb za volání koncového uživatele, a umožňuje operátorovi účtovat poskytovatelům služeb poplatky podle toho, jak využívají síť a zdroje platformy.

Díky využití technologie společnosti Intervoice, vytvořila společnost T-Com také možnost pružných změn tarifů pro špičkové služby - schopnost získat obsah volajícího, aby mohl být změněn tarif účtovaný během hovoru. Pružná tvorba tarifů pro špičkové hovory byla umožněna německým regulačním úřadem v roce 2003, aby byla zajištěna větší ochrana zákazníků. Umožňuje rovněž efektivnější využití zdrojů pro zákazníky poskytovatelů služeb společnosti T-Com a větší průhlednost marží plynoucích z těchto služeb.

O společnosti Intervoice

Společnost Intervoice, Inc. (burzovní index Nasdaq:INTV) poskytuje předním síťovým operátorům a operátorům v oblasti zábavy platformy, programové vybavení, aplikace a služby, které potřebují k tomu, aby co nejlépe uspokojili požadavky zákazníků v oblasti automatických hlasových řešení. Otevřená sestava Intervoice Media Exchange, založená na standardech produktů společnosti Intervoice, nabízí jedinečnou flexibilitu pro pokročilé multimediální přijímání a odesílání vzkazů, portál, IVR a aplikace pro platby. Společnost se zaměřuje na oblast zábavy a síťový trh, poskytuje řešení, která zlepšují provozní účinnost, přináší větší tržby a zvyšuje spokojenost zákazníků a jejich loajalitu. Technologie Professional Services Agility Suite od společnosti Intervoice vychází z více než dvacetiletých zkušeností se systémovou integrací a zajišťováním služeb a je navržena tak, aby využívala ověřené postupy v oblasti návrhů, začlenění a optimalizace hlasových aplikací. Systémy společnosti Intervoice byly ověřeny ve více než 23.000 implementacích ve společnostech po celém světě a v různých odvětvích průmyslu. Společnost Intervoice je certifikovaným partnerem společnosti Microsoft a certifikovaným partnerem pro vzdělávací řešení. Má centrálu v Dallasu a kanceláře v Evropě, na Středním Východě, v Jižní Americe, Africe a Asijsko-pacifické oblasti. Více informací naleznete na internetové adrese http://www.intervoice.com.

KONTAKT:

Lighthouse PR

Ruth Jonesová

Tel.: +44 (0)207 494 6594

E-mail: ailyas@lighthousepr.com

nebo A&R Partners

Marisa Lamová

Tel.: 650-762-2883

E-mail: mlam@arpartners.com

Klíčová slova USA-obchod-komunikace-Lighthouse PR-A&R Partners-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace