Interkamera 2006, 19. až 21. 4. 2006, Výstaviště Praha 7

24. ročník mezinárodní výstavy foto a video techniky Interkamera 2006 proběhne na Výstavišti Praha v Holešovicích ve dnech 19. - 21. 4. 2006, od 9 do 18 hodin.

Kromě široké škály přístrojů vystavovaných renomovaných značek z oblasti foto, video, IT, mobilní techniky výstava tradičně nabídne bohatý doprovodný program v čele s workshopy a semináři vedenými známými osobnostmi.

Interkamera bude obohacena fotografickými výstavami, které představí práce nejen profesionálních fotografů, ale i účastníků soutěže Fotograf roku, Pražského Fotomaratonu a Travel Phota:

Černobílá minulost a současnost

Překvapení letošní Interkamery - František Drtikol, Josef Sudek, Václav Chochola, Jan Saudek, Robert Vano a Adolf Zika. Vzácná příležitost zhlédnout originální díla klasiků české fotografie spolu s vybranými pracemi představitelů tří generací současné černobílé scény.

Asociace fotografů Představuje držitele QEP Petr Šálek Příroda XXL Olympus Olympus E-Systém v české fotografii. Travel Photo Vítězné fotografie ze soutěže Travel Photo, která

se konala ve dnech 1. 6. až 20. 8. 2005.

Kategorie soutěže: Krajina, Zvířata, Lidé a kultura. Fotograf roku 2005 Vítězné fotografie z každého kola + vítězná

fotografie kategorie Fotografie roku. Pražský fotomaraton Vítězná série 1. ročníku soutěže Pražský

fotomaraton, který se konal 18. června v Praze. Milan Blšťák Makrofotografie

Na své si proto přijdou nejen začínající umělci a mladí fotografové ze všech koutů naší republiky, ale i přátelé profesionální klasiky a fotografického soupeření. Nedílnou součástí výstavy bude opět bonusový program AFG klubu, kde si členové klubu budou moci vyměnit nasbírané „zlaťáky“ získané v roce 2005/2006 za ceny a to na stánku AFG klubu.

Najdete zde prostě vše, co vás zajímá. Podrobnosti k výstavě Interkamera na www.interkamera.com.

Kontakt:

Jitka Fílová