Airbee a Radiocrafts AS představí novou aplikaci ZigBee

Společnosti Airbee Wireless (burzovní index OTC:ABEW) a Radiocrafts AS dnes představily novou bezdrátovou aplikaci postavenou na standardu ZNS ZigBee při použití modulů od společnosti Radiocrafts. Obě společnosti uzavřely licenční smlouvu na síťový software založený na standardu ZigBee od společnosti Airbee. Tato spolupráce vytvoří platformu pro integrátory a výrobce originálního příslušenství, kteří se těší na hotová řešení ZigBee, která budou k dispozici díky využití platforem ZigBee modulů a aplikací.

Aplikace SPPIO modulů se zabudovaným protokolem (Serial Port Profile and I/O mapping) - nabízí řadu pružných a výkonných funkcí, díky nimž mohou být rychle a hospodárně použity v celé řadě bezdrátových aplikací. Aplikace SPPIO nevyžaduje žádné speciální a nákladné softwarové nástroje ani znalosti programování. Konfigurace modulu a vytvoření sítě probíhá pomocí AT příkazů.

Aplikace SPPIO představuje řešení pro bezdrátové sítě v aplikacích, jako jsou například řízení budov /řízení klimatizace, chladících a topných systémů / zabezpečení budov a dalších, kde je požadovaný přenos I/O pinů z a do centralizovaného řízení, monitoring nebo sběr dat.

Výkonný ředitel společnosti Radiocrafts AS Peder Martin Evjen dodal: "Díky aplikacím SPPIO od společnosti Airbee a našim modulům ZigBee nabízíme jednoduché a dostupné řešení, které se dostane na trh velmi rychle. V současné době máme k dispozici plně zapojitelné ZigBee moduly, včetně aplikací a stahovatelných platforem protokolů pro integrátory a výrobce originálního příslušenství, kteří vyžadují hotová ZigBeeřešení."

"Výrobci originálního příslušenství, kteří nemají znalosti RF mohou nyní snadno využít možností vysoce výkonných bezdrátových ZigBee modulů ve svých produktech, které mají omezený prostor, a výrazně zkrátit dobu uvedení na trh a snížit náklady na vývoj. Použití tohoto produktu nevyžaduje žádný vývoj softwaru," řekl viceprezident marketingu společnosti, Airbee David McCartney.

Modul RC2200AT-SPPIO je plně funkční ZigBee modul, který pracuje jako plně funkční zařízení (FFD) i jako zařízení s redukovanou funkcí (RFD). Miniaturní modul má rozměry pouze 16.5 x 35.6 x 3.5 mm včetně integrované antény. Modul se chová jako modem se sériovým portem (UART) a nabízí 16 digitálních a analogových vstupů/výstupů, které mohou být mapovány na další modul uvnitř sítí. Konfigurace modulu probíhá pomocí AT příkazů přes sériový port.

Aplikace SPPIO ZigBee je postavena na implementaci programu (Airbee-ZNS ZigBee-stack) a zahrnuje vestavěný testovací prvek, který je určen pro použití systému ZigBee Network Management System (ZNMS), který nabízí společnost Airbee. ZNMS je výkonný nástroj pro výstavbu a správu sítí.

O společnosti Airbee

Společnost Airbee je tvůrcem inteligentních softwarových řešení pro bezdrátové sítě pro přenos hlasu, dat a videa. Produkty zahrnují software, řídící platformu, vývojové nástroje a služby. Technologii společnosti Airbee používají v licenci výrobci originálního příslušenství, výrobci hardwaru a integrátoři. Všechny produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly globálním standardům ZigBee / IEEE 802.15.4. Díky technologiím společnosti Airbee jsou řešení dostupná, více flexibilní a mohou se dostat na trh v kratší době, na rozdíl od jiných podobných řešení. Více informací o produktu Life Unwired(TM) s technologií Airbee inside nalezenete na internetové adrese http://www.airbeewireless.com nebo volejte +1 (301) 517-1860.

O společnosti Radiocrafts AS

Společnost Radiocrafts se zabývá vývojem a výrobou RF modulů a v této oblasti zaujímá přední místo na světě. Standardní RF moduly od společnosti Radiocrafts představují kompaktní, snadno použitelné, nízkonákladové, vysoce výkonné RFřešení s nízkou spotřebou určené pro širokou škálu bezdrátových aplikací, které využívají volná ISM pásma. Společnost Radiocrafts rovněž nabízí zákazníkům vývoj speciálních aplikací od počáteční myšlenky až po dodání produktu.

Pokud máte zájem o další informace, kontaktujte výkonného ředitele Pedera Martina Evjena na tel.: +47 970 86 676, e-mail:

p.m.evjen@radiocrafts.com.

Varovné prohlášení týkající se výhledových prohlášení

Některá prohlášení uvedená v této zprávě jsou výhledová prohlášení. Tato prohlášení se týkají budoucích událostí nebo finančních výsledků společnosti v budoucnu. Tato prohlášení představují pouze předpoklady, a proto se skutečné výsledky mohou lišit od výsledků uvedených v těchto výhledových prohlášeních. Společnost Airbee Wireless, Inc. nemá žádnou povinnost aktualizovat tato výhledová prohlášení ve světle nových informací, budoucích událostí ani jinak. Existují důležité faktory, které mohou způsobit, že se skutečné výsledky budou lišit od výsledků uvedených v těchto výhledových prohlášeních. Mezi tyto faktory patří mimo jiné: rizika související se změnami všeobecných ekonomických a obchodních podmínek (včetně informačních technologií a finančních informací), aktivity našich konkurentů, rozsah v jakém jsme schopni vyvinout nové služby, čas a výdaje které na tento vývoj vynaložíme, úroveň poptávky a přijetí naší nabídky na trhu a/nebo změn v naší obchodní strategii.

KONTAKT:

Airbee Wireless, Inc.

Gene Sharerová

Tel.: 301-517-1860

Klíčová slova USA-Norsko-komunikace-počítače-Airbee Wireless-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace