Právo a ekonomika-nový obor VŠ studia na B.I.B.S., a.s.

Nové vysokoškolské studijní programy Právo a ekonomika bude letos na podzim otevírat společnost B.I.B.S., a.s. (Brno International Business School).

Jedná se o první právnický vzdělávací program ve spolupráci se zahraničním partnerem u nás. Toto vzdělání evropského standardu je rozděleno do dvou stupňů. Bakalářský program BA (Hons) in Law and Business Management a magisterský MSc in Law and Business Management Studies. Oba jsou akreditované prestižní britskou univerzitou The Nottingham Trent University, absolventi obdrží vysokoškolský titul přímo z této univerzity.

Předností absolventů bude, že jejich příprava není zaměřena na úzký okruh speciálních činností, ale kombinuje to podstatné z oblasti práva a ekonomiky. Absolventi najdou uplatnění v managementu českých i zahraničních firem, ve finanční sféře, v marketingu a produktovém managementu, v obchodě i soukromém podnikání.

Organizátor studií, společnost B.I.B.S., a.s., je vzdělávací instituce působící v České republice již šestým rokem a se svými 750 studenty se řadí k největším business schools u nás. Kromě zmíněných právnických programů zde mohou zájemci studovat obor Ekonomika a management. Společnost také působí ve vzdělávání vyššího managementu, je jedním z největších poskytovatelů prestižního studia MBA v naší republice.

Kontakt:

Ing. Zuzana Drdlová