Praha vítá novou kapitolu gastronomie: Alchymist a Pavel Sapík

V luxusním prostředí Alchymist Grand Hotel and Spa přebírá vedení kuchyně renomovaný šéfkuchař Pavel Sapík, představitel významné gastronomické rodiny. Na české scéně působí přes dvacet let, zkušenosti čerpal i ve Francii. Jeho filozofie spojuje českou tradici s lehkostí Itálie a rafinovaností francouzské kuchyně. Hosté se mohou brzy těšit na nové menu i šestichodovou degustační nabídku v Alchymist Restaurant s vinným párováním, založenou na sezónních a regionálních surovinách, včetně zvěřiny.

Pavel Sapík rovněž rozvíjí tradici ikonické Prosecco snídaně, kterou ve své nové knize zmínil i Dan Brown. „Pod vedením Pavla Sapíka se naše restaurace představí v zcela novém světle plná chutí a emocí. Jsme přesvědčeni, že si jeho kuchyně rychle získá přízeň nejen našich hotelových hostů, ale i místních, kteří se k nám budou rádi vracet,“ uvedl generální ředitel hotelu Alchymist, Richard Kolář.

Více informací na:

www.alchymisthotel.com

Alchymist Grand Hotel and Spa

Tržiště 19

Praha 1, Malá Strana

Tel: +420 257 286 011

 

Zdroj: Alchymist Grand Hotel and Spa

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese https://www.protext.cz.

PROTEXT

 

Klíčová slova ČR-gastro-hotely-Alchymist Grand Hotel and Spa

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.