Společnost Higer Bus je připravena na světový fotbalový svátek

Nejžhavějším tématem poslední doby je bezpochyby fotbalové mistrovství světa, které se koná každé čtyři roky. Pořadatelský Katar nabídne fotbalovým fanouškům během mistrovství, ale i deset dní předem a pět dní po jeho ukončení pohodlné a bezplatné dopravní služby pro diváky se vstupenkami v podobě přímých autobusových linek z pěti klíčových oblastí Dauhá a hlavních ubytovacích zařízení na stadiony či expresního autobusového spojení mezi stadiony a stanicemi metra.

Za zmínku stojí, že tyto autobusy pocházejí převážně od čínské značky Higer Bus. V rámci nabízených služeb bude efektivní přepravu fanoušků zajišťovat více než 9000 řidičů, 2000 poskytovatelů pozemních služeb a přes 3000 zaměstnanců katarské národní dopravní společnosti Mowasalat.

Společnost Higer Bus již dříve zajišťovala služby pro Asijské hry a Asijský pohár AFC v Dauhá. Pro lepší zpracování velkého náporu cestujících a intenzivní dopravy během této události připravila společnost Higer Bus speciální plán služeb a opakovaně jej procvičovala, aby dokázala zajistit skutečně hladký provoz. Platforma společnosti Higer Bus pro inteligentní správu vozového parku G-BOS se přitom postará o řešení údržby vozidel, signalizaci poruch a další klíčové informace, které umožňují nabízet precizní služby a zlepšit provozní efektivitu o více než 10 %.

Higer Bus má k dispozici také výkonný servisní tým, který dokáže prostřednictvím nepřetržitých včasných reakcí uspokojit veškeré požadavky. Členové týmu zaujmou svá místa každý den v 6:40. V servisních stanicích a na parkovištích zkontrolují před startem a také po návratu celý vozový park podle protokolu předprodejní kontroly (PDI) nových vozidel, aby zajistili, že více než 6000 autobusů Higer bude v Kataru fungovat bezpečně a bez problémů.

Do Kataru se zatím sjeli fanoušci z celého světa. Někteří z nich již expresní autobusové spojení v Dauhá využili a vyzkoušeli si snadné cestování mezi čtyřmi stadiony v jediném dni. Pohodlná a tichá jízda v autobusech Higer je nadchla. „Autobusy budou během akce nejlepší způsob dopravy. Dauhá a čínským autobusům posíláme velké plus," vzkazují fanoušci.

Servisní pracovníci společnosti Higer Bus uvedli: „Podílet se na první globální fotbalové akci konané na Blízkém východě je nám velkou ctí. Do tohoto úkolu vložíme veškerou svou energii, zajistíme světovým fanouškům pohodlné a komfortní dopravní služby a předvedeme styl společnosti Higer Bus a kvalitu čínské značky."

Mezinárodní fotbalová soutěž není významnou událostí jen pro fanoušky, ale i pro společnosti, připravené zde plnit své poslání a úkoly. Společnost Higer Bus, vybavená vynikající kvalitou, bezpečností, pohodlím pro cestující a skvělými službami na sebe znovu bere odpovědnost za zajištění podpory proslulé akce a ukazuje celému světu devizy čínské výroby.

Lepší cesta s Higerem, lepší cesta spolu! Společnost Higer Bus plně podporuje světové fotbalové mistrovství.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/1950242/20221117__________________Final8.mp4

KONTAKT: 13466544432, lipupu@dsconsulting.com; lihuijuan@dsconsulting.com

Klíčová slova Čína-doprava-fotbal-Higer Bus