Přednáška v pražském Lichtenštejnském paláci: Lichtenštejnsko. Člověk ho buď nezná, anebo obdivuje

Česko-lichtenštejnská společnost ve spolupráci s Hudební a taneční fakultou (HAMU) Akademie múzických umění v Praze si Vás dovolují srdečně pozvat na přednášku "Lichtenštejnsko: člověk ho buď nezná, anebo obdivuje", která se uskuteční v úterý 22. listopadu 2022 od 17 hod. v sále Galerie v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí 13, Praha 1.

Jedná se o poslední z řady letošních přednášek na toto téma po českých, moravských a slezských městech.

Přednášejícími budou Daniel Herman, bývalý ministr kultury ČR, dnes honorární konzul Lichtenštejnského knížectví v ČR, a Michal Růžička, mluvčí Nadace knížete z Lichtenštejna a knížecí rodiny pro ČR.

Na úvod zazní skladba lichtenštejnského romantického skladatele a pedagoga Josefa Gabriela Rheinbergera. Záštitu nad přednáškou převzal děkan HAMU, prof. Ivan Klánský.

Vstup zdarma.

Kontakt na pořadatele:

Mgr. Radka Kopecká

E-mail: Radka.Kopecka@stance.cz

Česko-lichtenštejnská společnost, z. s.

Dlouhá 36, 110 00 Praha 1

www: http://www.cesko-lichtenstejnska.cz/

Instagram: https://www.instagram.com/czechliechtensteinsociety/

Klíčová slova ČR-Lichtenštejnsko-diplomacie-turistika-Česko-lichtenštejnská společnost