5 tipů na dárek pro milovníky hudby

Vánoce se blíží. Máte doma milovníka hudby a stále nevíte, jakým dárkem jej potěšíte? Vybrat správně naštěstí můžete i bez odborných a technických znalostí. Připravili jsme pro vás několik tipů na dárky, které udělají radost. Pokud navíc chcete potěšit zastánce klasického vinylu, bude nadšení dvojnásobné. Pojďme na to.

U nás si vybere hudebník i milovník Hi-Fi

Největší radost vždy udělají dárky, kterými dáte najevo, že obdarovaného znáte a chcete jej podpořit v provozování oblíbeného koníčku. Máme pro vás několik tipů, tak se na ně pojďme společně podívat.

1. Gramofon

Vinylové desky v současné době opět zažívají boom. Pořízení nového gramofonu se tak na první pohled jeví jako dobrý nápad. Výběr může být náročnější, zkuste proto nenápadně vyzvědět, po jakém kousku dotyčný pokukuje. Vedle však nešlápnete prakticky nikdy. Kdybyste si přeci jen troufli vybrat sami, podívejte se na českého výrobce gramofonů SEV Litovel. Mezi přední světové výrobce zase patří značka Thorens.

2. Sluchátka

Doma další lidé, za zdí sousedi. A co taková procházka parkem nebo jízda vlakem? Kvalitní sluchátka udělají radost a jsou i praktická. Jakou značku vybrat? S německým výrobcem Sennheiser se trefíte do vkusu i tomu nejnáročnějšímu posluchači. Doporučit od nich můžeme i pecky.

3. Předplatné Spotify, Deezer, Amazon Music…

Radost udělá i předplatné Spotify a dalších streamovacích platforem. Jedná se o služby nabízející hudbu od vydavatelství, jako jsou Sony, Warner Music Group, EMI, Universal a další. Hudbu lze pustit přes chytrý telefon, notebook, doma nebo do sluchátek na cestách.

4. Originální hudební nástroj i pro nemuzikanty

Hudební nástroj nemusí být drahý a ani nemusíte roky cvičit, abyste ho ovládli. Zkuste kalimbu – hra na ni je intuitivní a zní krásně už v začátcích. Sáhnout můžete po krásných kouscích od českého výrobce Pavla Klvani nebo zvolit produkt slovenské společnosti Bolf Kalimbas.

5. Vinyl od jednoho kusu

Ohmataný papírový obal s deskou uvnitř. Každý z nás má oblíbenou skladbu, která je vzpomínkou na první tanec, romantickou večeři nebo společně prožitý koncert. A je úplně jedno, jestli si desku pustíte s partnerem, přáteli nebo třeba sami u krbu s nostalgickou náladou. Nic se tomu prostě nevyrovná. Kupříkladu česká firma AZCD pro vás vyrobí gramodesky už od jednoho kusu. Zvolit si můžete jednu vlastní píseň, která je vzpomínkou na významný okamžik nebo více tracků. Mrkněte na vinylovadeska.cz.

Balicí papír a mašli už musíte vybrat sami.

Odkaz na tiskový balíček a fotografie: https://bit.ly/TzDarkyHudba

Kontakt:

info@optimal-marketing.cz