Osmý ročník konference Happiness@Work Live! (13. 10.)

Jak udržitelně budovat úspěšné firmy, ve kterých je lidem skvěle? Odpoví čeští i zahraniční řečníci 13. 10. v pražském Kongresovém centru.

Vystoupí známý americký psycholog Barry Schwartz, farářka Martina V. Kopecká, psycholožka přeživší Osvětim Edith Eger, CEO slovenské Tatra banky Michal Liday, koordinátorka Centra pomoci Ukrajině Olga Rudnieva, basketbalista Pavel Pumprla, zakladatelka Flow Leadership Consultancy Dalia Feldheim nebo Head of Vibe společnosti Canva Chris Low. Získané poznatky si zájemci budou moct vyzkoušet 14. 10. na workshopech.

Konference sice vznikla v Česku, ale i v Evropě jde o průkopnickou záležitost. Celá se točí kolem návštěvnické zkušenosti. Téma konference rezonuje mnoha firmami a udržitelná je i samotná akce – tématy, cateringem, filozofií partnerů.

Vstupenky je možné zakoupit na www.happinessatwork.live/cs#vstupenky. K zakoupené vstupence obdrží účastníci 20% slevu na workshopy. Přijde jim v následujícím e-mailu.

V případě zájmu o novinářské akreditace napište na promo@happinessatwork.cz.

Kontakt:

Zdeňka Mynářová

promo@happinessatwork.cz

Klíčová slova ČR-hospodářství-společnost-firmy-Happiness at work

Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika