Most pro e-shopy do Německa? Doručení do druhého dne

Německý trh je velkým lákadlem i pro české e-shopy. Ovšem jak zajistit, aby zboží přišlo klientům tak rychle jako v České republice? Společnost Authentica Group tento problém vyřešila. Její služba Authentica Fulfillment nově zajišťuje doručení v Německu do následujícího dne.

Authentica Fulfillment, jak se služba pro e-shopy jmenuje, nabízí zákazníkům kompletní logistický servis bezmála dva roky. Stará se obchodníkům o skladování, balení i expedici objednávek, což přináší konkurenční výhody nejen v nákladových úsporách.

Nezůstává však pouze u základní varianty běžně poskytovaných fulfillmentových služeb. Aktuální novinkou je Next Day Delivery pro zákazníky v Německu. "Doručování zásilek do 24 hodin za hranice Česka, konkrétně do Německa, zajišťujeme pro společnost Waterdrop, už od poloviny letošního roku. Vše spolehlivě funguje, a proto ho nyní můžeme nabídnout i dalším zákazníkům, kteří využívají naše fulfillmentové služby," říká Petr Litavec, ředitel Authentica Fulfillment.

V čem je tato služba unikátní? Všichni prodejci, kteří chtějí úspěšně prodávat nejen v České republice a na Slovensku, ale také oslovit 80 milionů zákazníků v Německu, jsou díky ni o krok napřed. Dodávat následující den je servis, na který jsou němečtí zákazníci zvyklí. České e-shopy se tak vyrovnají svým německým konkurentům. A díky tomu mohou zkusit německý trh oslovit.

"Waterdrop zásobuje německý trh právě z našeho fulfillmentového centra kousek od Brna. Jsou velmi úspěšní, Německo zásobujeme každý den, takže nikdo nemusí čekat na naplnění celé dodávky. Naši prověření partneři za hranicemi se pak postarají o okamžitou distribuci po celém Německu," doplňuje Petr Litavec ze společnosti Authentica Group.

Cena za doručení je přitom nečekaně příznivá. Díky synergiím s ostatními dodávkami jsou dopravní náklady nízké, cena je tak porovnatelná s podmínkami na českém trhu.

"Celá naše skupina pracuje řadu let pro německý, rakouský i švýcarský trh. Díky tomu máme partnery, zkušenosti a informace, které nám umožňují nabídnout něco, co nikdo jiný nabídnout zatím nemůže. Pokud tedy chcete oslovit německý trh, minimálně se nás zeptejte na podmínky spolupráce," uzavírá Petr Litavec, ředitel služby Authentica Fulfillment.

Kontakt:

Více informací najdete na https://ff.authentica.cz/

Authentica Group

vznikla sloučením vzájemně spolupracujících firem Authentica, GRD, Craftwork a nejnovější Authentica Fulfillment. Zabývá se kompletní výrobou reklamních a marketingových materiálů a produktů v místech prodeje, tzv. POP a POS systémů (point of sale/point of purchase). Mimo tyto produkty navrhuje a instaluje výlohy a vyvíjí obalové materiály. Společnost sídlí v Brně, kde má také veškerou výrobu i administrativu. Pobočky jsou v Praze a německém Rosstalu, zastoupení má 15 let i ve Švýcarsku.

Klíčová slova ČR-Německo-internet-trh-služby-Taktiq Communications

Služby, cestovní ruch