Zábavní park Park Rozrywki Energylandia navštívil 10miliontý host!

Výjimečné datum se na konec prázdnin zapsalo do dějin Energylandie výjimečným způsobem, protože zábavní park Park Rozrywki přivítal desetimiliontého návštěvníka od počátku své činnosti. Byla to paní Monika, učitelka z Opolí, která přišla do Parku spontánně, spolu s manželem Danielem a dětmi: desetiletým Maxem a šestiletou Polou. Vstupenky do Energylandie koupili s využitím prostředků z Turistického voucheru, který je možné v tomto místě realizovat pomocí intuitivní a – na obsluhu – pohodlné stránky bon.energylandia.pl. Zajímavé je, že to byla už čtvrtá v pořadí cesta šťastné rodinky do místa, které – jak vidět – splňuje dětské sny. Teď se budou radovat neomezenou možností vstupu díky voucheru, který dostali na rodinnou celoroční vstupenku. Dodatečně – sestersky propojený – Western Camp Resort nabídl ve svém ubytovacím komplexu, téměř jako z Divokého západu, víkendový pobyt pro paní Moniku, pana Daniela a jejich děti.

10 milionů turistů je více než počet obyvatel Slovenska a Chorvatska dohromady

To je taktéž důkaz toho, že toto místo se stalo jedním z nejpopulárnějších turistických objektů v Polsku, do kterého přijíždějí celé rodiny, mládež s přáteli i děti v různém věku, mezi jinými v rámci školních výletů.

Blížící se září a říjen je doba, kdy školní výlety navštěvují Energylandii nejčastěji – proto žákům škol a učitelům už teď připomínáme naplánování návštěvy. V rámci pobytu v Energylandii výletní skupiny mají možnost využití program edutainment, čili spojení vzdělávacích představení se zábavou a speciální programy vyučovacích hodin založených na atrakcích známých z Parku Rozrywki.

Konec prázdnin neznamená konec dobré zábavy!

Už zakrátko začnou přípravy událostí Zlatého polského podzimu a Oktoberfestu, které se tento rok uskuteční společně od 5. září do 9. října. V Energylandii vznikne největší podzimní dekorace v Polsku, v rámci které bude 70 hektarů Parku Rozrywki ozdobených 75 tisíci dýněmi, o celkové hmotnosti 150 tun. Kromě toho díky stu tisícům autorských dekorací bude podzimní podoba Energylandie oslňující a neopakovatelná!

Kontakt:

KRIS Kojder- manažer pro vztahy s veřejností a tiskový mluvčí - kris@energylandia.pl

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Polsko-služby-zábava-Energylandia

Evropa, EU, NATO (es)

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl