GameChange Solar oznamuje plánované otevření nové linky na výrobu solárních trackerů o výkonu 6 GW na Středozápadě a zvýšila kapacitu v USA na 14 GW

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že v únoru 2023 zahájí na americkém Středozápadě provoz nové linky na výrobu solárních trackerů o výkonu 6 GW, která podpoří rychlý růst společnosti GameChange na americkém trhu. Toto nejmodernější, vysoce automatizované zařízení umožní společnosti GameChange rozšířit výrobní kapacitu trackerů v USA na 14 GW.

Obchodní ředitel společnosti GameChange Solar Derick Botha, uvedl: „Zatímco naši zákazníci rozvíjejí své podnikání, také společnost GameChange je odhodlána dále rozšiřovat svou významnou výrobní základnu v USA a dosáhnout tak rychlých dodávek a pružnosti v dodavatelském řetězci."

Kontakt a dotazy médií: Derick Botha +1 (302) 528-2125 E-mail: derick.botha@gamechangesolar.com