Akce "Ukraine and Me" pomůže ukrajinským ženám a dětem

Prodejní akce NFT spojí 27. července sílu blockchainové technologie s charitou

Organizace World Council of Careers for Women (WCCW, Světová kariérní rada žen) vyhlašuje 27. července 2022 v 00:00 kyjevského času charitativní prodejní akci NFT "Ukraine and me (Ukrajina a já)". Podle Úřadu OSN pro uprchlíky (UNHCR) zapříčinila ruská invaze na Ukrajinu v roce 2022 útěk více než 3,4 milionu Ukrajinců (z nichž 90 % tvoří ženy a děti) do sousedních zemí a způsobila velké ztráty na životech, destrukci a vysidlování. WCCW chce proto prostřednictvím své prodejní akce konané 27. července přispět k obnově stability a poskytnout významnou pomoc ukrajinským ženám a dětem, které trpí velkým rizikem násilí a zneužívání a odepíráním lidských práv.

Akce "Ukraine and Me" zve každého, kdo chce navrhnout NFT na téma ruské invaze na Ukrajinu. Všechny formy tvorby NFT, které pomohou zvýšit povědomí o největší evropské humanitární krizi tohoto století, jsou vítány. K vytvoření série NFT již byla přizvána skupina profesionálních umělců a začít přispívat už mohou také dárci. 27. července pak proběhne v rámci prodejní akce výběr kandidujících děl, online hlasování a nakonec online dražba pro charitativní účely. WCCW také připravila rozdělení dárcovských příspěvků, přičemž výtěžek aukce půjde na veřejně prospěšné a online/offline kampaně.

"Obáváme se, že svět brzy omrzí poslouchat o smrti a ničení na Ukrajině. Ale pro nás nic nekončí," prohlásila rozhodně Kateryna Juščenková, bývalá první dáma Ukrajiny. "Touto iniciativou bych chtěl pomoci ženám a dětem, jejich vzdělání a usídlení a přispět k zajištění jejich současného i budoucího spokojeného života, jakkoli bude třeba," řekl Bertie Ahern, spolupředseda Rady InterAction, bývalý irský premiér a předseda WCCW.

Evropský parlament vyzval 1. března 2022 Komisi, členské státy a agentury OSN, aby nabídly ukrajinským civilistům humanitární pomoc. Veškeré úsilí na záchranu ukrajinského lidu před nelítostnou válkou vynakládá také více než stovka bývalých hlav států sdružených v InterAction Council a WCCW.

Pro více informací nás sledujte na sítích:

Discord

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1865302/image_5024356_32043757.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1865303/Kateryna_Yushchenko_lady_Ukraine__Photo_Getty_Images.jpg

KONTAKT: Jasmine Lin, contact@hnstrategy.net

Klíčová slova Ukrajina-boje-finance-WCCW

země bývalého SSSR bez Pobaltí (sp)

Politika, veřejná správa a soudy
Finance, ekonomika