Společnost GameChange Solar byla pověřena dodávkou systémů Genius Tracker™ s celkovým výkonem 200 MW pro Kolumbii

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že získala objednávku na systémy Genius Tracker™ s celkovým výkonem 200 MW pro projekty v Kolumbii. Dodávka systémů začala v průběhu tohoto měsíce.

"Jsme nadšeni z toho, že jsme pro tyto tři důležité projekty v Kolumbii byli vybráni právě my," konstatovala ředitelka pro rozvoj mezinárodního obchodu ve společnosti GameChange Solar Mercedes Pereyrová Boueová. "Jakožto světový lídr v oblasti kvalitních jednoosých sledovacích systémů očekáváme další významný růst na předních trzích po celém světě včetně kolumbijského trhu. Usilujeme o to, abychom našim zákazníkům poskytli špičkovou místní podporu a školení, díky kterým budou moci náš spolehlivý a optimalizovaný systém Genius Tracker™ efektivně instalovat a provozovat."

Kontakt pro média:

Derick Botha, +1 (302) 528-2125,