VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference Všeobecné zdravotní pojišťovny

ČTK bude ve čtvrtek 9. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Všeobecné zdravotní pojišťovny na téma behaviorální aspekty prevence a léčby onkologických onemocnění. Zúčastní se předsedkyně České onkologické společnosti ČLS JEP Jana Prausová, předseda Sdružení praktických lékařů ČR Petr Šonka a další. Moderovat bude šéfredaktor Zdravotnického deníku Tomáš Cikrt.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RD_oAQ2uXSQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zdraví-pojišťovny-VZP-rakovina-Praha-09.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika