Deepnote přechází z beta verze, aby umožnila spolupráci v oblasti datové vědy a analýzy

• Datové týmy po celém světě mohou nyní používat Deepnote 1.0, aby mohly lépe spolupracovat v oblasti datové vědy a analytiky.

• Datové týmy mohou během několika minut vytvořit pracovní prostor Deepnote, spustit analýzu připojením k datovému zásobníku (nebo k místním souborům) a sdílet výsledky v rámci celé organizace.

Deepnote, startup v rané fázi vývoje podporovaný společnostmi Accel a Index Ventures, dnes spustil verzi 1.0 a zpřístupnil tak datovým týmům po celém světě zápisníky pro spolupráci v oblasti datové vědy.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde:https://www.businesswire.com/news/home/20220526005103/en/

Efektivita datových týmů závisí na procesu přístupu k datům, jejich zkoumání a spolupráci na nich - například když organizace potřebuje učinit rozhodnutí založené na datech, bude se spoléhat na datové týmy, které budou zkoumat soubory dat a sdílet poznatky vedoucí k opatřením. Příliš často je tento proces oddělen v rámci jednoho oddělení, zjištění jsou nekonzistentní a poznatky rychle zastarávají.

Deepnote umožňuje spolupráci v oblasti dat a zlepšuje tři základní zranitelné body tradičních datových vědeckých notebooků:

1. Spolupráce: Sdílení analýz a spolupráce jsou stejně snadné jako odeslání odkazu, protože vše je umístěno v plně spravovaném cloudovém prostředí. Analýza probíhá v reálném čase, v případě potřeby s režimem pro více hráčů. A vše je organizováno a hostováno na jediném místě.

2. Konektivita: Díky desítkám nativních integrací s nástroji moderního datového balíku - Snowflake, BigQuery, Postgres, S3, GitHub - se mohou datové týmy hladce připojit k nástrojům, které již používají.

3. Produktivita: Vědci a datoví analytici, kteří nemají dostatečnou podporu, jsou nyní vybaveni funkcemi produktivity: reprodukovatelnost, automatické dokončování, plánování, řízení verzí, aby mohli pracovat lépe a v kratším čase.

Tým pro analýzu lidí ve společnosti Gusto je jedním ze stovek týmů, které již Deepnote používají. Vedoucí oddělení People Analytics and Insights Scott Jacobsen řekl:

"Deepnote nám pomohl centralizovat velkou část naší práce v oblasti analýzy lidí. Díky Deepnote můžeme spolupracovat na našich datových potrubích, datové vědě a analytických aktivitách z jediné platformy. Publikační funkce Deepnote také poskytují našim interním zainteresovaným stranám bohaté uživatelské prostředí, které jim umožňuje snadno zobrazit poznatky a zjistit, kde by měli podniknout kroky."

Od oznámení financování série A v lednu 2022 přidala společnost Deepnote mnoho funkcí, které se chystají na spuštění verze 1.0. Především jde o přidání funkce Deepnote Workspaces, která datovým týmům umožňuje organizovat a vystavovat datové projekty, zápisníky a aplikace na jednom místě.

O společnosti Deepnote

Deepnote je nový notebook pro datovou vědu, díky kterému jsou poznatky o datech skutečně interaktivní. Je kompatibilní s Jupyterem, spolupracuje v reálném čase a běží v cloudu. Stovky datových týmů používají Deepnote ke zkoumání, sdílení a provádění akcí na svých datech. Společnost Deepnote je financovaná sérií A, podporovaná firmami Accel Partners a Index Ventures.

Podívejte se na zdrojovou verzi zprávy: https://www.businesswire.com/news/home/20220526005103/en/

Katie Kim

vedoucí kanceláře

katie@deepnote.com

Zdroj: Deepnote

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-věda-Deepnote

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Věda, vzdělávání a školství