Úspěch začíná v hlavě

Václav Petráš, sportovní psycholog. Mladý, ale zkušený. Odborník, ale srozumitelný i laikovi. A ještě je ve svém oboru úspěšný. Stojí za ním reálné výkony svěřenců, které profesně provází (například HC Oceláři Třinec). Seznamte se s jeho knihou Psychologie vítězství.

Autor knihy Psychologie vítězství Václav Petráš sám říká, že jeho kniha není určena jen sportovcům, ale najde v ní inspiraci každý, kdo chce posílit svou psychiku, a dodává: "Je jedno, jestli má zájem o vyrovnanější tenisové výkony, nebo o lepší zvládání tlaku při pracovních pohovorech." Pokud se do ní ponoříte, provede vás světem tipů, technik, nápadů a podpory, abyste mohli realizovat svůj sen o vítězství. "Nebude to lehká ani přímá cesta, ale vždy můžete zkusit vyhrát svůj příští vnitřní souboj a udělat krůček správným směrem. A právě o tomto nekončícím boji v touze po pokroku koneckonců psychologie vítězství je."

S Václavem Petrášem se můžete setkat na Světu knihy Praha,

11. 6. 2022, Sobota, 15:00–15:50 Profesní fórum

ISBN: 978-80-262-1871-5

Nakladatelství: Portál, s.r.o.