Tradiční keramický den v Kostelci nad Černými lesy

Pokud jste doposud nenavštívili Kostelec nad Černými lesy v poslední květnovou sobotu, tak teď je před vámi ta pravá příležitost. V tento den se totiž koná nejvýznamnější akce města s bohatou keramickou minulostí.

Tradiční keramický den, letos již 34. ročník, proběhne v sobotu 28. 5. 2022 od 9.00 do 17.00 hod. na kosteleckém náměstí. Čekat na vás bude nepřeberné množství autorské keramiky, soutěž pro diváky, točení na hrnčířském kruhu a nebo si budete moci poslechnout v 15:00 hod. vystoupení dudáků v podání skupiny Blue Squadron Pipe Band.

Trh je rozšířen o přehlídku jiných řemesel. Doprava busem z Prahy od metra Háje směr Kostelec n. Č. l. , linky 381 a 387 a nebo z Prahy vlakem do Českého Brodu a pak busem do Kostelce n. Č. l. Vstup zdarma.

Další informace na www.kostelecncl.cz.

ikona Pprogram KD 28.5.2022

Kontakt:

Městský úřad Kostelec nad Černými lesy, oddělení kultury

e-mail: kultura@kostelecncl.cz

www.kostelecncl.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zábava-výtvarné-správa-keramika-Městský úřad Kostelec nad Černými lesy

Středočeský (sc)

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl