Společnost Risen Energy představila na veletrhu Intersolar Europe 2022 nejnovější 210mm střešní solární modul

Společnost Risen Energy (dále jen „společnost"), přední čínský výrobce solárních modulů, se ve dnech 11. až 13. května zúčastnila veletrhu Intersolar Europe 2022 s celým portfoliem svých nejnovějších solárních řešení. Mezi produkty vystavenými na stánku Risen Energy s číslem A1.260 zaujal hlavní místo nejnovější člen rodiny TITAN – modul RSM130-8-430-450. Tento rezidenční fotovoltaický (FV) modul zdědil nejmodernější technologie řady TITAN a zároveň se vyznačuje výjimečnou spolehlivostí, účinností a bezkonkurenčním výkonem, který může dosáhnout až 450 Wp. Díky těmto vlastnostem je jedním z nejideálnějších produktů pro střešní solární systémy.

„Jsme velmi rádi, že můžeme opět využít této příležitosti a představit na největší světové výstavě solární energie naše nejnovější fotovoltaické produkty i širokou škálu našich špičkových solárních inovací. Solární modul společnosti Risen Energy s destičkami o velikosti 210 mm získal v posledních letech celosvětové uznání a jasně tak dokázal důvěru našich uživatelů v řady fotovoltaických produktů Risen Energy TITAN, NewT@N a Hyper-ion," uvedl produktový manažer společnosti Risen Energy Wissin Ye.

„Společnost Risen Energy si klade za cíl objevovat dosud neprobádané možnosti v oblasti fotovoltaických technologií. Důkazem je i tento špičkový solární modul z řady TITAN, který má našim zákazníkům po celém světě přinést ekologičtější, efektivnější a flexibilnější solární řešení", dodal Wissin Ye.

RSM130-8-430-450M se jako upgrade vysoce výkonných 40článkových monokrystalických solárních modulů PERC z řady TITAN vyznačuje výkonem v rozmezí 430 až 450 Wp, což je o 10-20 Wp více než ostatní rezidenční fotovoltaické produkty, které jsou běžně dostupné na trhu. Jedná se o solární modul s více přípojnicemi, vyrobený technologií nedestruktivního řezání. Modul dosahuje účinnosti až 21,7 %, čímž překonává zařízení stejné třídy o 0,4 % a zvyšuje návratnost investic do solárních energií pro uživatele.

Kompaktní a estetický RSM130-8-430-450M nabízí dvě barevné varianty ocelového rámu - černou a stříbrnou. Spolu s dalšími produkty řady TITAN je navržen tak, aby lépe vyhovoval různým potřebám distribuovaných střešních solárních systémů.

O společnosti Risen Energy

Společnost Risen Energy je předním světovým výrobcem vysoce výkonných fotovoltaických produktů úrovně 1 s hodnocením „AAA" a poskytovatelem komplexních obchodních řešení pro výrobu energie. Společnost, která byla založena v roce 1986 a v roce 2010 vstoupila na burzu, vytváří hodnoty pro své globální zákazníky. Technické a obchodní inovace tvoří spolu se špičkovou kvalitou a podporou komplexní obchodní řešení společnosti Risen Energy v oblasti fotovoltaiky, která patří k nejvýkonnějším a nákladově nejefektivnějším v oboru. Díky dosahu na místních trzích a silnému finančnímu zázemí jsme připraveni a schopni budovat strategickou, oboustranně výhodnou spolupráci s našimi partnery a společně využít rostoucí hodnotu zelené energie.

KONTAKT: Tina Feng, +86-57459953077, tina@risenenergy.com

Klíčová slova Čína-energie-ekologie-Risen Energy