Společnost GameChange Solar dosáhla v Texasu přelomových 3 GW a napájí téměř 500.000 texaských domácností

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že v americkém Texasu překonala hranici 3 gigawattů. Ve „státě osamělé hvězdy" se prodávaly především jednostranné, vertikálně orientované jednoosé panely Genius Tracker™. Energetické systémy společnosti GameChange Solar jsou navrženy pro náročné podmínky – jako je extrémní rychlost větru při pobřeží a hutná jílovitá půda ve vnitrozemí – které v tomto státě převládají.

Max Johnson, ředitel pro rozvoj podnikání ve společnosti GameChange Solar, uvedl: „Jako rodilému Texasanovi mi bylo ctí získat si tak významný kus energetického trhu, který se tradičně zaměřuje na ropu, plyn a vítr. Těšíme se, že v této éře energetické transformace budeme Texas i nadále zásobovat svými odolnými systémy."

Kontakt a dotazy médií:

Derick Botha +1 (302) 528-2125