Společnost American Wave Machines oznamuje nového licenčního partnera PerfectSwell® Japan

Nové kanceláře otvírá v Šibuji, ikonické části Tokia

Společnost American Wave Machines, Inc. dnes oznámila vytvoření divize PerfectSwell® Japan (PSJ) se sídlem v městské části Šibuja v Tokiu. PSJ bude stavět na úspěších společnosti PerfectSwell® Shizunami, která se zabývá budováním rozsáhlých projektů se smíšeným využitím a resortů i menších městských surfařských arén. Tým PSJ, složený z odborníků na sponzoring, média a japonský soutěžní surfový okruh, se zaměřuje na rozvoj japonské surfařské komunity.

„Naším cílem je podporovat intenzivní, živou kulturu surfování v Japonsku a budovat značku PerfectSwell®," říká generální ředitel společnosti PSJ Keiichi Hayashi. „Těšíme se na spolupráci s developery, která umožní propojit surfařskou kulturu se současnou architekturou a zároveň zachytit jedinečnou podstatu každé lokality. Areály PerfectSwell se stanou všestrannými platformami pro špičkové surfařské události i zábavu."

Tréninkový areál PerfectSwell® doprovázel také loňský historický debut surfingu na olympijských hrách. V olympijské dynamice a rozšiřování soutěžních příležitostí pro japonské sportovce hodlá PSJ pokračovat také do budoucna.

„PerfectSwell® Japan poskytne sportovcům opakované vlny na míru a stane se klíčovou součástí optimálního tréninku," řekl Kimifumi Imoto, ředitel PSJ a sportovní manažer surfařských soutěží z tokijského organizačního výboru olympijských a paralympijských her. „Surfařské areály PerfectSwell® Japan budou hostit surfaře z celého světa, což vzbudí nadšení pro tento sport a vytvoří nové soutěžní příležitosti."

„Všichni sportovci získají stejné možnosti přístupu k vlnám a díky společnosti PerfectSwell® zažijí surfování v jeho nejčistší podobě. Díky dostupnějšímu surfování se nyní může mnoho mladých sportovců propracovat na světovou úroveň," říká ředitel PSJ a profesionální surfař Masato Yukawa.

O společnosti PerfectSwell® Japan

Společnost PerfectSwell® Japan se zabývá budováním surfařských areálů „PerfectSwell® Surf Venues" od konceptu až po provoz. PerfectSwell® Japan podpoří silného surfařského ducha, kterému se v Japonsku daří.

O společnosti American Wave Machines

Společnost American Wave Machines, Inc. vynalezla a rozvinula technologie na vytváření vln pro surfování PerfectSwell® a SurfStream®. Kromě toho AWM buduje prvotřídní surfařské destinace s osvědčenými finančními výsledky a nadšenými uživateli. Její unikátní technologie PerfectSwell® a SurfStream® jsou chráněny více než 50 patenty na celém světě. Areály SurfStream® mají kapacitu 100 osob, zatímco surfové bazény vybavené technologií PerfectSwell® mají kapacitu až 1000 osob. Od roku 2007 se v zařízeních společnosti American Wave Machines po celém světě uskutečnilo více než 4,000.000 surfařských lekcí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1799292/IMGP2386_cropped.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1058606/American_Wave_Machines_Logo.jpg

KONTAKT: Jenna Timinsky, info@americanwavemachines.com

Klíčová slova USA-zábava-sporty-PSJ-AWM