BMW Invelt otevřel nový dvoupatrový shoowroom v Plzni

Společnost Invelt, která je historicky prvním autorizovaným dealerem vozů BMW v České republice, otevřela v Plzni na adrese Rokycanská 111 u příležitosti 30 let na trhu nový dvoupatrový showroom. Nový prostor se nachází vedle stávajícího autosalonu BMW Invelt. V patře o velikosti 800 m2 nabízí ojeté certifikované vozy BMW Premium Selection, přízemí stejné velikosti je věnováno milovníkům jednostopých strojů BMW Motorrad.

Rozšířením o další prodejní a servisní místo reaguje Invelt na požadavky klientů. Prostor, který je věnován nadšencům motorek, je místem nejen s nabídkou motocyklů BMW Motorrad, ale také originálního příslušenství, doplňků a rozsáhlého servisního zázemí, zahrnujícího konzultace a poradenskou činnost od profesionálního týmu BMW Motorrad Invelt. Motorkáři mají k dispozici pohodlný parking a na prodejní ploše mohou vybírat z více než 50 ojetých motorek. Každá ojetá motorka prošla kontrolou a je certifikovaná servisem BMW Motorrad. Společnost Invelt garantuje původ, nájezd a technický stav. Nabídka obsahuje kubatury od 400 cm3 do 1800 cm3. Nová budova v Plzni, společně s kompletní nabídkou nových modelů BMW Motorrad v Praze, která čítá více než 120 kusů k okamžitému prodeji, je místem pro setkávání příznivců špičkových technologií, výborných jízdních vlastností a unikátního designu v té nejlepší kvalitě. V Plzni, kde se jedná o největší prostor s nabídkou ojetých motorek v západních Čechách, je v předem dohodnutém termínu možný i výkup. Profesionální asistenti prodeje společnosti Invelt mají dokonalé znalosti všech modelů BMW Motorrad. Motorky stejně jako oddělení servisu a příjmu znají nejen z manuálů, ale hlavně ze sedla.

Druhé patro je věnováno vozům programu BMW Premium Selection. Certifikované ojeté vozy programu BMW Premium Selection splňují nejvyšší standardy, a to jak z optického, tak technického pohledu, v interiéru i na karoserii. Každé vozidlo v tomto programu podstoupilo detailní a rozsáhlou prohlídku 360°, takže auto splňuje všechny stanovené standardy a má kompletně prověřenou historii, zkontrolovanou a potvrzenou společností Invelt.

Nový showroom BMW Invelt v Plzni je otevřený každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin a servis od 7:30 do 18:00 hodin.

Invelt Praha

Jeremiášova 5, 155 00 Praha 5

praha@invelt.com

Invelt Plzeň

Rokycanská 111, 312 00 Plzeň

plzen@invelt.com

www.invelt.com

www.eshopbmw.com

KONTAKT PRO MÉDIA | PR INVELT

EV COMMUNICATIONS

Elišky Krásnohorské 7, Praha 1

Zita Vinšová | Managing Director

vinsova@evcommunications.cz

Romana Horáková | PR Account Manager

horakova@evcommunictions.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-automoto-BMW-EVCommunications-Invelt

Plzeňský (pm)