OD PLODŮ GOYA AŽ PO RŮŽENCE – CEO SPOLEČNOSTI GOYA, BOB UNANUE, MÍŘÍ DO POLSKA SE SPECIÁLNÍ ZÁSILKOU VÍRY, MODLITEB A NADĚJE PRO UKRAJINSKÝ LID

Jeden telefonát a nabídka jednoho jediného růžence od Shannon Haaseové ze San Antonia v Texasu se změnily v dar tisíců a tisíců růženců od její náboženské komunity v naději, že společnost Goya bude moci doručit dar růženců lidem na Ukrajině. Bob Unanue odpověděl, že on a jeho tým růžence doručí osobně. V Polsku se bude konat zvláštní mše, která bude svědectvím o tomto neuvěřitelném daru lásky, víry a naděje od obyvatel Spojených států.

"Temnota je nepřítomnost světla a zlo je nepřítomnost Boha. Zázračným darem těchto růženců od těchto majáků v bouři pronikneme temnotou s modlitbou, láskou a nadějí a inspirujeme vůdce našeho světa, aby odmítli zlo a přiblížili se Bohu," řekl Bob Unanue, prezident a generální ředitel společnosti Goya Foods.

S pomocí Global Empowerment Mission (GEM) bude společnost Goya Foods prostřednictvím Goya Europa, svých evropských závodů ve Španělsku, a globální iniciativy Goya Gives pokračovat v distribuci stovek tisíc kilogramů potravin, vody a zásob podle potřeby na Ukrajinu a do Polska, které je cílem mnoha uprchlíků. Darováním těchto růženců od věřících Američanů se společnost Goya snaží naplnit poslání Goya Cares – rozvíjet duši.

Další informace o společnosti Goya najdete na www.goya.com

O společnosti Goya Foods: Společnost Goya Foods, Inc. byla založena v roce 1936 a je největší americkou potravinářskou společností s hispánskými vlastníky, která se prosadila jako lídr v oblasti latinskoamerických potravin a koření. Společnost Goya vyrábí, balí a distribuuje více než 2500 vysoce kvalitních potravinářských výrobků ze Španělska, Karibiku, Mexika, Střední a Jižní Ameriky. Výrobky Goya mají své kořeny v kulinářských tradicích hispánských komunit po celém světě. Kombinace autentických surovin, výrazných koření a pohodlné přípravy dělá z výrobků Goya ideální pokrm pro každou chuť a každý stůl. Další informace o společnosti Goya Foods naleznete na www.goya.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1765390/Goya_Foods_Bob_Unanue.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1153368/GOYA_Logo.jpg

Kontakt: Natalie J. Maniscalco Tel_845.659.6506

e-mail: natalie@retromedianyc.com