Dr. Andreas Amrein nastupuje do Advanced Clinical, aby vedl globální vývoj a expanzi v oblasti Asie a Tichomoří (APAC), Evropě a Kanadě

Dr. Andreas Amrein, senior viceprezident pro Asii a Tichomoří (APAC) a Japonsko a výkonný ředitel Advanced Clinical pro Evropu a Kanadu (Foto: Business Wire)

Společnost Advanced Clinical, která se zabývá klinickým vývojem a strategickým zajišťováním zdrojů a jejímž cílem je poskytovat lepší klinické zkušenosti v průběhu vývoje léků, s potěšením oznamuje, že se Dr. Andreas Amrein stal členem výkonného týmu na pozici senior viceprezidenta pro Asii a Tichomoří (APAC) a Japonsko a zároveň výkonným ředitelem pro Evropu a Kanadu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20220308006375/en/

Dr. Amrein se bude podílet na dalším rozšiřování a posilování současných aktivit společnosti Advanced Clinical v regionu APAC, které zahrnují pobočky v Singapuru, Austrálii a Japonsku. Bude také dohlížet na možnosti rozvoje a rozšiřování dalších poboček v Evropě a Kanadě, které doplní stávající působnost společnosti zahrnující 10 poboček v Evropě a také kancelář v kanadském Torontu.

Dr. Amrein má více než 20 let zkušeností s mezinárodním vedením a vedl mnoho týmů a organizací ve více než 30 zeměpisných oblastech, včetně společností z žebříčku Fortune 100 (Novartis, Abbott a Shire) a dynamických start-upů.

"Na základě své specializace na rychlou obchodní expanzi, uvádění na trh, transformace, partnerství a další činnosti v Asii a po celém světě se těším, že budu moci využít své znalosti a pomoci společnosti Advanced Clinical dále zavádět kvalitní operace na mezinárodní úrovni," uvedl Dr. Amrein.

"Jsme nadšeni, že máme Andrease v našem týmu, protože pokračujeme v expanzi do regionu APAC a Japonska," řekla Julie Rossová, prezidentka společnosti Advanced Clinical. "Andreas bude hrát zásadní roli při urychlování obchodního růstu, protože diverzifikujeme naše globální klinické programy a zvyšujeme úroveň naší klinické strategie pro klienty a pacienty, kterým pomáháme. Po našem úspěšném vstupu do regionu v roce 2021 v kombinaci s otevřením dalších kanceláří plánovaným na rok 2022 Andreas nepochybně pomůže ukotvit naši přítomnost v celém regionu APAC, Evropě a Kanadě jako globálního lídra v oblasti klinického výzkumu, FSP a strategických dodavatelských služeb."

O společnosti Advanced Clinical

Advanced Clinical je organizace zabývající se klinickým vývojem a strategickým zajišťováním zdrojů, jejímž cílem je poskytovat lepší klinické zkušenosti v průběhu celého vývoje léčiv. Naším cílem je zlepšovat životy všech, kterých se klinický výzkum dotýká - ke každé příležitosti přistupujeme prozíravě, charakterně, odolně a inovativně. Na základě desítek let zkušeností pomáháme našim klientům dosahovat lepších výsledků tím, že vedeme upřímné rozhovory a předvídáme potenciální problémy prostřednictvím našich řešení na míru. Navštivte naše webové stránky a dozvíte se více: www.advancedclinical.com.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20220308006375/en/

Stephanie Swanson

ředitel pro globální marketing

Tel: (312) 572-6000

sswanson@advancedclinical.com

Zdroj: Advanced Clinical

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-farmacie-zdraví-věda-Advanced Clinical

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Věda, vzdělávání a školství