IKEA stahuje z prodeje jednu šarži mražených zeleninových kuliček HUVUDROLL

IKEA vyzývá všechny zákazníky, kteří si zakoupili mražené zeleninové kuličky HUVUDROLL (1000 g) s datem minimální trvanlivosti do 26. 10. 2022, aby kontaktovali IKEA a požádali o vrácení celé částky, a to kvůli riziku obsahu kousků plastu ve výrobku.

Bezpečnost a kvalita potravin, které nabízíme, je pro nás na prvním místě. Chceme našim zákazníkům nabízet výrobky, kterým mohou důvěřovat a které jsou vyráběny odpovědným způsobem, bez jakýchkoli kompromisů v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.

Přesto jsme zjistili, že kousky plastu z nefunkční výrobní linky kontaminovaly mražené zeleninové kuličky HUVUDROLL (1000 g) s jedním konkrétním datem minimální trvanlivosti. Proto jsou výrobky s tímto specifickým datem minimální trvanlivosti stahovány z prodeje.

Mražené zeleninové kuličky HUVUDROLL (1000 g) s datem minimální trvanlivosti do 26. 10. 2022 mohou zákazníci vrátit v jakémkoli obchodním domě IKEA v oddělení Služeb zákazníkům, na místě dostanou zpět své peníze. Doklad o nákupu (účtenka) není požadován.

Více informací na IKEA.cz nebo na bezplatné telefonní lince IKEA na čísle +420 234 567 890.

Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti způsobené stažením výrobku z prodeje.

O IKEA

IKEA nabízí funkční a dostupné bytové zařízení vysoké kvality, které vyrábí s ohledem na lidi i životní prostředí. Pod značkou IKEA funguje několik různých společností s různými vlastníky. Všichni si ale kladnou za cíl vytvářet lepší každodenní život pro co nejvíce lidí. IKEA byla založena ve Švédsku v roce 1943.

O Ingka Group

S obchodními domy IKEA ve 32 zemích je společnost Ingka Group největším maloobchodním prodejcem IKEA a její prodeje představují přibližně 90 % maloobchodních tržeb IKEA. Ingka Group zaměstnává více než 170.000 zaměstnanců a na konci finančního roku 2021 vykázala IKEA tržby ve výši 37,4 miliardy eur. Je strategickým partnerem pro rozvoj a inovace podnikání IKEA a pomáhá definovat společné strategie společnosti IKEA. Společnost Ingka Group vlastní a provozuje prodejní kanály IKEA na základě franšízových smluv se společností Inter IKEA Systems B.V. Má tři obchodní oblasti: IKEA Retail, Ingka Investments a Ingka Centres. Více se dočtete na Ingka.com.

Petr Šašek

Market Communication Coordinator CZ