Společnost Vazyme, připravená vstoupit na trh Blízkého východu, představila na veletrhu Medlab Middle East 2022 své testy na COVID-19

Přední čínská biotechnologická společnost Vazyme (688105.SH) se ve dnech 24. – 27. ledna zúčastnila veletrhu Medlab Middle East 2022 v Dubai World Trade Centre (DWTC), stěžejní výstavy a konference s tematikou moderních laboratorních technologií, která propojuje světové zdravotnické komunity a představuje nejlepší laboratorní inovace a technologie. Společnost představila přítomným návštěvníkům akce i těm, kteří ji sledovali online, své komplexní portfolio produktů pro testování COVID-19 a pokročilou in vitro diagnostiku na stánku č. Z5.H20. Z více než 500 návštěvníků stánku pocházela většina ze zemí Blízkého východu, ostatní pak z Indie, Turecka apod. Nejúspěšnějším vystaveným produktem byla souprava na rychlé antigenní samotestování onemocnění COVID-19, která do 10 minut poskytuje výsledky s přesností 99,81 %.

„S postupem šíření varianty omikron roste tlak na již nyní přetížené nemocnice a testovací centra a podtrhuje nutnost navýšit výrobu rychlých a spolehlivých souprav na testování COVID-19, které umožní sledovat novou, prudce rostoucí vlnu infekcí. Rádi bychom pomohli lékařským komunitám v regionu Blízkého východu a Afriky tento problém řešit tím, že na veletrhu Medlab 2022 představíme v rámci podpory místních protipandemických opatření naše vysoce kvalitní produkty a řešení pro testování COVID-19," uvedla mezinárodní obchodní manažerka společnosti Vazyme Jenny Jiangová.

Účastníci akce si mohli prohlédnout kompletní řadu řešení společnosti Vazyme pro stanovení nukleových kyselin společně s dalšími jejími produkty pro zjištění onemocnění COVID-19 (včetně souprav pro detekci antigenů) a dále nástroje hodnocení protilátek po vakcinaci proti COVID-19 či jednotlivé surovinové komponenty detekčních řešení. Jeden z nejzajímavějších exponátů, automatický systém pro extrakci nukleových kyselin Vazyme, získal povolení k uvedení na trh od vlád Spojených arabských emirátů a Saúdské Arábie. Povolení ke vstupu na trh Spojených arabských emirátů nedávno získala rovněž detekční souprava 2019-nCoV Triplex RT-qPCR.

Po deseti letech své existence upevnila společnost Vazyme své postavení jedničky v čínském biotechnologickém průmyslu, disponující kapacitou výrobní linky na IVD produkty odpovídající 1 milionu kusů za den. Tým společnosti Vazyme pro oblast MENA je tvořen odborníky na IVD produkty, kteří místním spotřebitelům nabízejí komplexní služby a individuální poradenství při instalaci. Společnost Vazyme v roce 2021 zintenzivnila svou globální expanzi založením své první dceřiné společnosti ve stoprocentním vlastnictví v Indonésii, přičemž její kanceláře a sklady v USA, EU a zvláštní administrativní oblasti Hongkong nabízejí služby a podporu zákazníkům z celého světa.

„V letošním roce oslavíme 10. výročí založení naší společnosti. Posláním společnosti Vazyme, průkopníka inovací v přírodních vědách, je využívat vědu a technologie ke zlepšení lidského zdraví a života, reagovat na neuspokojené medicínské potřeby v celém světě a zároveň dodržovat nejvyšší standardy etiky, odpovědnosti a profesionality. Náš přístup zaměřený na výzkum a vývoj nám umožňuje neustále inovovat a přinášet zákazníkům nové produkty a řešení. I nadále se chystáme spolupracovat s našimi partnery z celého světa a navazovat na naše úsilí podpořit možnosti lékařské vědy v boji proti závažným onemocněním," říká Jenny Jiangová.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1735282/image_5016869_9915665.jpg

KONTAKT: Weiru Hong +86 25-83772625 hongweiru@vazyme.com