Lepší ceny a méně lidí. Zkuste lázně mimo sezonu

Do lázní a wellness lidé jezdí hlavně za zdravím a odpočinkem. Kdy si v nich odpočinout nejlépe? Přece právě teď, mimo sezonu. Vyhnete se velkému množství lidí a navíc ušetříte. Resorty se totiž snaží nalákat klienty na zajímavé balíčky či procedury zdarma.

"Lázeňská sezona prakticky nekončí nikdy, protože čas věnovat se svému zdraví a odpočinku není omezen roční dobou. Nižší počet návštěvníků ale obvykle přijíždí v prvních měsících roku," vysvětluje Eva Plášilová, obchodní a marketingová ředitelka Spa resortu Libverda.

V období od ledna do dubna tak typicky v lázních narazíte na kombinaci nejmenších front a nejvýhodnějších nabídek. "Konkrétně Spa resort Libverda nabízí v období 17. 1. až 14. 4. 2022 čtyři akční nabídky, klienti navíc mohou využít vouchery v hodnotě 2000 Kč jako slevu na konkrétní balíček," říká Eva Plášilová.

Lázeňské a wellness pobyty jsou navíc skvělou aktivitou do nejistého počasí. Když se necháte opečovávat na masáži nebo v léčebných koupelích, úplně zapomenete na šedivé a bahnité předjaří, v němž na venkovní aktivity stejně není ani pomyšlení.

Rostoucí zájem o lázeňské pobyty v posledních letech dokazuje, že lázně nejsou jen pro babičky, lázeňské šviháky a lidi se zdravotními obtížemi. V dnešní době jsou pobyty obvykle rozdělené na léčebné, které zahrnují lékařskou konzultaci a procedury prospívající zdraví, a na wellness, tedy odpočinkové. A pokud se v době pandemie raději vyhýbáte cestování za hranice, jsou lázně příjemnou variantou, jak si užít relaxační dovolenou v tuzemsku.

Spa Resort Libverda naleznete v malebném lázeňském městečku Lázně Libverda ležícím 25 km od Liberce v podhůří Jizerských hor. Již na konci 14. století získaly lázně věhlas díky léčivým minerálním pramenům hydrogenuhličitanového typu, klidnému prostředí a blízkosti přírody tak důležité pro odpočinek a relaxaci. Více informací najdete na www.lazne-libverda.cz.

Kontakt:

Martin Eckstein

PR Consultant

e-mail: martin@eckstein.cz

Klíčová slova ČR-rekreace-lázně-zdraví-firmy-Lázně Libverda

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl