Chcípl PES - Výzva národu

Vyzýváme občany České republiky, aby se postavili proti schválení novely zákona č. 94/2021 Sb (Pandemického zákona).

Vyzýváme členy hnutí, iniciativ, spolků, klubů a jiných sdružení, aby mobilizovali své základny.

Vyzýváme osobnosti zdravotnictví, práva, školství, kultury i sportu k podpoře našeho společného odporu.

Vyzýváme poslance a senátory k odpovědnosti při jejich hlasování.

Novelizace zákona zákona č. 94/2021 Sb., o mimořádných opatřeních při epidemii onemocnění COVID-19 (Pandemického zákona) je nástroj k podvolení celého národa. Zákonodárná moc tím přechází z Parlamentu České republiky do rukou tří ministrů, kteří budou mít právo rozhodovat o naších svobodách, životech.

Tato novela se bude ve zkráceném čtení projednávat už od úterý 25.1.

Naší povinností je postavit se těmto totalitním praktikám režimu Petra Fialy. Proto od 09:00 budeme nepřetržitě blokovat Poslaneckou sněmovnu.

Na podiu vystoupí desítky řečníků z mnoha odvětví. Na Malostranském náměstí budeme protestovat až do doby ukončení projednávání zákona.

Svoboda pohybu, svoboda podnikání, svoboda slova, ochrana soukromí, právo na vzdělání, právo na zdravotní péči, nedotknutelnost osob a jejich soukromí, svoboda shromažďování a další základní hodnoty našeho života jsou v ohrožení.

Postavte se za naší svobodnou budoucnost.

Kontakt:

Jakub Olbert, Chcípl PES

www.chciplpes.cz

Klíčová slova ČR-demonstrace-koronavirus-sněmovna-zákon-Chcípl PES

Politika, veřejná správa a soudy