Pandemie z pohledu Nebe aneb Konec COVIDU bez TEČKY

Unikátní dokument Supreme Master Television vrhá zcela nový pohled na současnou drsnou situaci na planetě Zemi. Objasňuje, co se skrývá za pandemií, a na příkladech ukazuje, jak konzumace živočišných produktů vede k ztrátě základních lidských vlastností – lásce a soucitu.

Video objasňuje pradávné texty a dlouhodobá proroctví vztahující se k dnešní době a na aktuálních událostech vysvětluje neúprosný, tisíce let známý zákon příčiny a následku (zákon karmy), jenž je v našich zemích znám jako přísloví: jak zaseješ, tak sklidíš. Přestože tomuto zákonu podléhají naprosto všichni bez rozdílu rasy, vzdělání nebo postavení, málokdo ho respektuje.

Mluvčí v dokumentu je Nejvyšší Mistryně Ching Hai, světově uznávaná plně osvícená duchovní učitelka, umělkyně a humanitární aktivistka přednášející například v OSN nebo Ženevě, která již více než tři desetiletí ukazuje lidstvu zcela konkrétní a snadný postup, jak se současnému stavu zcela vyhnout nebo jej alespoň minimalizovat.

Zřejmě nejdůležitější video současnosti ke zhlédnutí zdarma /CZ titulky/:

www.SupremeMasterTV.cz/2tv/

Kontakt:

Supreme Master Television

Konstruktivní vysílání pro mírový svět

www.SupremeMasterTV.com (živé vysílání)

www.SupremeMasterTV.cz (CZ-SK podpora)

www.SupremeMasterTV.cz/2tv/ (vybraná videa)

tv@suprememastertv.cz

Klíčová slova ČR-koronavirus-film-média-dokumentární-televize-Supreme Master Television

Média, společnost a životní styl