Večerní pásmo zpravodajství, komentářů a diskusí na TV Barrandov baví diváky

Stanice TV Barrandov nabízí divákům večer atraktivní pásmo pořadů složené ze zpravodajství v pořadech Moje zprávy a VIP svět, politickou diskusi v pořadu Aréna, komentáře v pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa a otevřenou výměnu názorů diskutujících v pořadu Na ostří nože. Celé pásmo během jednoho večera oslovuje přes 300.000 diváků.

V rámci pásma je novinkou prodloužené komentované zpravodajství světa celebrit a známých osobností v pořadu VIP svět, který obsahově vychází i z tištěného bulvárního čtrnáctideníku stejného jména. Na tento pořad navazuje v úterý dlouhodobě populární Aréna Jaromíra Soukupa, včera s exkluzivními hosty Romanem Prymulou, Miloslavem Ludvíkem a Petrem Arenbergerem. Aréna včera se sledovaností 62 000 a zásahem 142 000 diváků a podílem 1,6 % dokázala porazit i souběžně běžící pořady na ČT24 (podíl 1,5 %) a CNN (podíl 0,4 %).

Stabilní oblibu u diváků má následný satiricko-publicistický pořad Týden podle Jaromíra Soukupa (sledovanost 57.000, zásah 98.000), v kterém Jaromír Soukup s nadhledem i důrazem komentuje současné společenské dění. Celé pásmo pak uzavírá pořad Na ostří nože se Soukupem (sledovanost 59.000, zásah 111.000), kde byl včerejším hostem Patrik Nacher (ANO).

„Jsem rád, že si diváci i v novém roce nachází naše pořady. Pro nejbližší týdny se pak diváci mohou těšit na další novinky, jak z oblasti politiky a talk show, tak nově i oblasti reality show a soutěží. Konkrétní pořady představíme v nejbližších dnech a věřím, že diváky zaujmou,” okomentoval výsledky a nastínil novinky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Zdroj dat: ATO Nielsen Admosphere, Live + TS0, data k dispozici 12.11. 2022, CS: 15+, zásah na alespoň tři minuty v kuse

Klíčová slova ČR-média-TV Barrandov-firmy-Empresa Media

Evropa, EU, NATO (es)

Média, společnost a životní styl