Nová spolupráce mezi reklamními firmami GRAWEB a IMP net

Brněnská online marketingová společnost IMP net s.r.o. se spojila s reklamní agenturou GRAWEB. Agentura IMP net se nově stará o 203 klientů Grawebu a to z hlediska webhostingu, IT podpory, správy e-mailů a tvorby a úprav webových stránek a e-shopů.

Část činností prováděných firmou GRAWEB s.r.o. je od ledna 2022 nově převedena na online marketingovou agenturou IMP net s.r.o. V pětadvacetičlenném týmu se tak IMP net bude nově starat o webhosting, IT podporu, správu e-mailů a také tvorbu a úpravy webových stránek a e-shopů více než dvě stě klientům Grawebu. Do budoucna se také počítá s celou řadou doplňkových služeb především v oblasti online marketingu. V rámci této částečné akvizice došlo ze strany IMP net k posílení týmu a zaškolení do nového systému.

Reklamní agentura GRAWEB se specializuje na reklamu a výrobu tiskovin téměř osmnáct let. Obě firmy se na této nové spolupráci domluvily s vizí vzájemného rozvoje klientů o služby, které dříve nebyly k dispozici. V rámci této částečné akvizice tak došlo k rozšíření stávajících zhruba čtyři sta padesáti projektů IMP net na šest set padesát. Společnost IMP net si dala za cíl stávající klienty Grawebu správně nastavenými pracemi, vhodně zvoleným marketingem a kontinuálním rozvojem posunout v jejich podnikání dál.

Pro stávající klienty Grawebu, se v současnosti mění pouze to, že výše uvedené služby jim nově bude poskytovat firma IMP net, která se na trhu online marketingu pohybuje už třináctým rokem. Firma GRAWEB pak bude i nadále poskytovat výrobu reklamy, grafiku a tisk.

„Tato nově vzniklá spolupráce dává klientům obou firem možnost většího rozvoje a zkvalitnění jednotlivých služeb,“ komentuje nové spojení Lukáš Bryksa, jednatel IMP net s.r.o.

O společnosti IMPnet

Marketingová agentura IMPnet se sídlem v Brně působí na českém trhu už od roku 2009. Její portfolio nabízí klientům širokou škálu služeb – od webu na míru až po online i offline marketing. Mezi její klienty patří jak malé rodinné společnosti, tak i velké výrobní podniky. IMPnet se soustřeďuje zejména na tuzemský trh, podílí se však i na marketingu zahraničních projektů.

„Jsme firma s rodinným prostředím. Zakládáme si na dobrých vztazích s klienty i mezi zaměstnanci.“

Lukáš Bryksa, jednatel a obchodní ředitel

www.impnet.cz

Kontakt:

Eva Jurčíková

eva.jurcikova@impnet.cz

Klíčová slova ČR-media-reklama-služby-komunikace-IMP net

Jihomoravský (bn)

Média, společnost a životní styl