Vít Rakušan předvolán na mimořádnou schůzi Poslanecké sněmovny

Díky opozičním poslancům se konečně dostaly na povrch naše dlouhodobé aktivity v rozkrývání praktik ministra vnitra Víta Rakušana v dobách jeho působení na radnici v Kolíně.

Už příští čtvrtek bude pan Rakušan vysvětlovat poslancům, odkud přicházely peníze na kampaň STAN. Pevně věříme, že tento začátek rozkryje celou řadu nesrovnalostí, které dospěly k několika trestním oznámením na nového ministra vnitra. Hnutí Chcípl PES nepoleví v dalším tažení proti porušování zákona, a to na jakékoliv úrovni.

Děkujeme senátorům ČR

Bedlivě sledujeme a vítáme současnou iniciativu skupiny senátorů s cílem zrušení vládní vyhlášky o povinném očkování proti covidu pro lidi nad 60 let a pro zaměstnance vybraných profesí. Tato senátorská iniciativa nám jasně ukazuje na nesmyslnost vládních kroků. V minulosti jsme několikrát deklarovali, že očkování musí být vždy dobrovolné. Opačný přístup je nepřijatelný a dlouhodobě napomáhá dalšímu rozdělování naší společnosti.

Kontakt:

Jakub Olbert - Chcípl PES

www.chciplpes.cz

Klíčová slova ČR-STAN-sněmovna-hospodářství-Rakušan-Chcípl PES

Politika, veřejná správa a soudy
Finance, ekonomika