Společnost Wemade uvedla na světový trh hru GalaxyTornado on WEMIX

Společnost Wemade uvedla na globální trh novou blockchainovou hru GalaxyTornado on WEMIX. Hra GalaxyTornado vyjde prostřednictvím služby Google Play na světovém trhu v Severní Americe, Evropě a Asii s výjimkou některých zemí, jako je Jižní Korea a Čína. V casual hře GalaxyTornado mohou hráči prozkoumávat a rozvíjet nové planety pro zajištění budoucnosti Země trpící nedostatkem zdrojů. Snadná ovladatelnost umožňuje pátrat a sbírat suroviny na více planetách. Nechybí ani systém soutěžení mezi hráči. Na oslavu globálního spuštění hry se budou konat tři herní události: „Symbol Collection Event“ (sbírání symbolů), kde lze až do odvolání sbírat Tornado tokeny a herní předměty; 7denní rozdávání bonusů (giveaway) umožňující získávat energii potřebnou pro hraní; a závod Galaxy Race, kdy se hráči za určitý počet Tornado tokenů mohou zúčastnit závodu a vyhrát další tokeny podle množství rubínů, které v závodě nasbírali.

• Nová mobilní hra "GalaxyTornado on WEMIX" bude uvedena ve 174 zemích světa
  • Intuitivní hratelnost pro každého a zábavné strategické prvky
  • Velké odměny pro hráče včetně tokenů Tornado a herních předmětů

Hra GalaxyTornado vyšla prostřednictvím služby Google Play na světovém trhu v Severní Americe, Evropě a Asii (s výjimkou některých zemí, jako je Jižní Korea a Čína) a bude podporovat 15 jazyků včetně angličtiny, španělštiny a arabštiny.

Společnost NT Games, která stojí za novou hrou GalaxyTornado, má bohaté zkušenosti s globálním vývojem a servisem her. Mezi její vydané tituly patří Girls' Life, Ocean Tales a sběratelské hry jako Goddess Kiss a Age Of War.

Pro posílení intuitivního hráčského prožitku jsou do hry zahrnuty všechny strategické prvky, jako je budování, pěstování, sbírání, rabování, soutěžení a spolupráce. Hráči mohou také získávat tokeny Tornado Tokens v týdenním závodě Galaxy Race.

Na oslavu globálního spuštění hry se budou konat tři herní události: „Symbol Collection Event“ (sbírání symbolů), kde lze až do odvolání sbírat tokeny Tornado a herní předměty, a 7denní rozdávání bonusů (giveaway) umožňující získávat energii potřebnou pro hraní.

Po spuštění se pak mohou hráči za určitý počet tokenů Tornado zúčastnit závodu Galaxy Race a vyhrát další tokeny podle množství rubínů, které v závodě nasbírají.

„Pokud chcete zažít koncept P&E (Play and Earn, výdělek prostřednictvím hraní) tím nejjednodušším způsobem a s tím nejjasnějším cílem, GalaxyTornado je hra, kterou hledáte,“ uvedla společnost NT Games. „Očekáváme, že spolupráce s platformou WEMIX maximalizuje pozitivní cyklus soutěžení a odměn, kterého jsme chtěli s hrou GalaxyTornado dosáhnout.“

„Naším cílem je prosadit se na globálním trhu blockchainových casual her v jeho začátcích,“ řekl Henry Chang, generální ředitel společnosti Wemade. „Blockchainové hry založené na tokenové ekonomice budou mít nebývale dynamický a dlouhý životní cyklus.“

WEMIX: https://wemixnetwork.com/

Fotografie/Multimediální galerie k dispozici na: https://www.businesswire.com/news/home/52555584/en

Kontakt:

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR Manažer

yeonghyun@wemade.com

Source: Wemade Co., Ltd.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Korea-počítače-hry-zábava-Wemade

Asie, Austrálie (as)

Služby, cestovní ruch