Společnost Risen Energy dosáhla nového rekordu účinnosti heteropřechodových modulů ve výši 23,65 %

Společnost Risen Energy Co., Ltd. (dále jen „Risen Energy") nedávno oznámila, že přední světová organizace pro nezávislé testování a certifikaci TÜV Rheinland potvrdila u její řady vysoce účinných heteropřechodových modulů dosažení maximálního výkonu 721,016 W a účinnosti 23,65 %, čímž Risen Energy znovu překonala svůj vlastní rekord 23,08 % z července 2021. Jako lídr v oblasti heteropřechodových technologií (heterojunction technology, HJT) prolomila společnost Risen Energy svůj vlastní světový rekord v oblasti HJT třikrát v jednom roce a prokázala tak schopnost trvale překonávat limity a dosahovat dalších technologických inovací.

Nový modul kombinuje nejmodernější technologie heteropřechodových článků a zapouzdřování a dosahuje tak ultravysoké účinnosti HJT článku i ultranízkých ztrát na zapouzdření do modulu spolu s neustálým zvyšováním účinnosti. Společnost navíc dodává heteropřechodové články a moduly s bifaciálním poměrem přes 80 %, vynikajícím teplotním koeficientem a trojnásobkem požadované spolehlivosti podle norem IEC, čímž získává nepostradatelnou roli v transformaci metod výroby a dodávek energie. Díky výhodám vysoké účinnosti a vysokého výkonu se podíl společnosti HJT na fotovoltaickém trhu neustále zvyšuje.

Vrchní ředitel výzkumu a vývoje společnosti Risen Energy, Liu Yafeng, uvedl: „V Risen Energy se věnujeme výzkumu a vývoji technologie vysoce účinných článkových modulů s cílem vytvořit účinnější a spolehlivější produkty a poskytnout našim zákazníkům vyšší přínosy při výrobě energie spolu s nižšími náklady na elektřinu. Všechny zatím dosažené výsledky jsou ztělesněním našich technických předností, které dále posilují naši důvěru ve vývoj inovativních technologií a produktů. V budoucnu hodlá společnost Risen Energy pokračovat v investicích do výzkumu a vývoje a podpořit tak studium a rozvoj účinnějších článkových a modulových řešení, jež splní nároky ekologické transformace energetiky a pomohou zahájit globální bezuhlíkovou éru."

KONTAKT: Tina Feng, 86-57459953077

Klíčová slova Čína-energie-Risen Energy