Arthur D. Little PŘICHÁZÍ V DEN 135. VÝROČÍ S NOVOU FIREMNÍ IDENTITOU A LOGEM

V den 135. výročí založení firmy Arthur D. Little (ADL) a 10. výročí, kdy se jejími akcionáři opět stali partneři firmy, ADL oznámila novou firemní identitu a logo.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20211217005147/cs/

Nová identita a logo ADL zdůrazňují „differenci“ (tedy „rozdíl“) v tom, jak společnost pracuje se svými klienty a jak jedinečně vyniká v poradenském průmyslu. Vyvýšené písmeno „D“ v jeho novém logu staví “The Difference” do srdce jejího loga a symbolizuje otevřené okno do budoucnosti.

Nová identita a logo znovu potvrzují historii společnosti ADL posouvat hranice inovací, spojovat experty, technologii a strategii k řešení těch nejnáročnějších problémů. Odráží také odvážného podnikatelského ducha společnosti ADL, díky kterému společnost v posledních šesti letech zdvojnásobila svou velikost otevřením více než 20 nových kanceláří.

Jedním z klíčových způsobů, jak se ADL na trhu odlišuje, je propagace a přijetí modelu otevřeného poradenství, který čerpá z celosvětové sítě expertů a zajišťuje, že konkrétní výzvy každého klienta řeší jen ti nejpovolanější. Tento model úzce souvisí s další základní rozdílovou charakteristikou ADL: závazekem pracovat bok po boku se svými klienty jako integrovaná součást jejich týmů a připravovat jim řešení šitá na míru.

Ignacio García Alves, globální předseda představenstva a generální ředitel společnosti Arthur D. Little, k tomu říká:

„Infrastruktury nové generace, nové technologie, digitalizace, konvergence a udržitelnost mění svět i podnikání našich klientů. Je naší povinností vyhovět jejich měnícím se potřebám – a předvídat je i do budoucna. Jsme všestranná poradenská společnost – kreativní i pragmatická, naplňující výzvy dneška a využívající příležitostí zítřka. To je ten “rozdíl”, se kterým přistupujeme k našim klientům.”

„Jsem hrdý na úspěšnou cestu naší společnosti a chci poděkovat všem svým výjimečným, různorodým kolegům, že ji umožnili. Doufám, že všichni budou z tohoto nového brandingu, který odráží náš osobnější a otevřenější přístup k poradenství, stejně nadšeni jako já.“

O společnosti Arthur D. Little

Společnost Arthur D. Little stojí v čele inovací již od roku 1886. Jsme uznávaným lídrem v oblasti propojování strategie, inovací a transformace v technologicky náročných a konvergujících odvětvích. Provádíme naše klienty měnícími se podnikovými ekosystémy, abychom objevili nové příležitosti k růstu. Umožňujeme našim klientům budovat inovační schopnosti a transformovat jejich organizace.

Naši konzultanti mají bohaté praktické zkušenosti z oboru v kombinaci s vynikající znalostí klíčových trendů a dynamiky. ADL působí v nejdůležitějších obchodních centrech po celém světě. Jsme hrdí na to, že můžeme sloužit většině společností z žebříčku Fortune 1000 a kromě toho i dalším předním firmám a organizacím veřejného sektoru.

Pro další informace prosím navštivte www.adlittle.com or www.adl.com.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211217005147/cs/

Další informace poskytne:

Catalyst Comms

cate@catalystcomms.co.uk

Cate Bonthuys

Zdroj: Arthur D. Little

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Francie-služby-trh-Arthur D. Little