Řetězy na dálkové ovládání? Žádné sci-fi

Světelné vánoční řetězy k době adventu neodmyslitelně patří. Pokud koukáte do zahrady, a říkáte si, že tam něco chybí, pak je odpověď nejspíš nasnadě. Sníh a světýlka. S prvním zmíněným vám neporadíme, ale na instalaci osvětlení ještě pozdě není. Díky řetězům Retlux můžete mít originální výzdobu, která rozzáří oči všech dětí z okolí.

Z adventních kalendářů už pár čokolád zmizelo, ve městech už září vánoční stromy na náměstí, ale na vaší zahradě je stále tma? Rozsviťte strom před domem či bránu nad plotem a užijte si zbylé adventní neděle ve svátečním hábitu. Díky vybraným řetězům Retlux navíc můžete jednou instalací světel získat hned několik světelných kompozic.

Barvy duhy

Vybrané řetězy Retlux nabízejí možnost přepínání osmi barev v několika efektech. Majitelé tak mohou svou výzdobu měnit dle nálady, a to pouhým ťuknutím v aplikaci svého chytrého telefonu. Aplikace je kompatibilní se systémy Android a iOS. Technologické nadšence potěší podpora virtuálních asistentů Google Assistant a Amazon Alexa. Díky téhle vychytávce, mohou zájemci své řetězy ovládat i hlasovými pokyny.

Barevné kuličky

Řetězem na dálkové ovládání je například SMART WIFI řetěz barevný s kuličkami a efekty 198 LED RXL 380. Délka osvětleného kabelu činí 11,9 metru, přívodní kabel pak dalších pět. Počet LED světýlek je 120. Osm barev doplňuje 64 funkcí. Samozřejmostí je možnost venkovního použití. Nezbytný doplněk tam, kde o výzdobě rozhodují děti.

Zasněžené šišky

Zájemce o netradiční výzdobu potěší bílé šišky. Ať už chcete ozdobit venkovní strom, parapety či branku, šišky vám pomohou s dotvořením té správné zimní atmosféry. Vánoční řetěz se šiškami 80 LED RXL 371 se pyšní délkou osvětleného kabelu 20 metrů, který doplňuje pětimetrová přívodní šňůra. Vyjma teplé bílé můžete sáhnout i po barevných šiškách, nebo oba řetězy zkombinovat.

Řetěz maximalista

Chcete si vychutnat především pořádnou nálož světýlek? Potom sáhněte po produktu vánoční řetěz extra hustý 600 LED RXL 323. Šestistovka v názvu není rozhodně jen údajem k označení. Je to počet LED světýlek na 11 metrech osvětlené části kabelu. Tolik světýlek jen tak někde nenajdete. I kdyby na obloze bylo zataženo tak, že nepůjde vidět jediná hvězda, s tímhle řetězem o hvězdnou záři nepřijdete.

Ať už preferujete minimalismus, nebo se sousedy soutěžíte o nejbohatší výzdobu v ulici, v nabídce Retlux si najdete to své.

Kontakt:

Filip Rys

Programmatic Media s.r.o.

Bělehradská 299/132

e-mail: filip.rys@mmmedia.cz

web: www.programmaticmedia.cz

Klíčová slova ČR-elektronika-zábava-Vánoce-firmy-Programmatic Media

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl