UMKM EXPO(RT) BRILIANPRENEUR 2021: Banka BRI podporuje digitalizaci indonéských malých a středních podniků

Jakarta (Indonésie) 10. prosince 2021 (PROTEXT/PRNewswire) – PT Bank Rakyat Indonesia (BRI) Tbk (IDX:BBRI) představuje letošní výstavu UMKM EXPO(RT) BRILIANPRENEUR v čistě digitální podobě, a to od 9. do 16. prosince 2021. Návštěvníky bude hýčkat 3D zážitky z 500 vybraných malých a středních podniků (MSP), čímž se stane největším virtuálním tržištěm organizovaným BRI.

V rámci akce budou prezentovány i outdoorové tematické oblasti, které vyzvednou pět indonéských turistických destinací: Raja Ampat (Západní Papua), Borobudur (Střední Jáva), Toba (Severní Sumatra), Ubud (Bali) a Tanjung Kelayang (Belitung).

„BRI podpořila indonéské malé a střední podniky, aby mohly růst jako uznávané společnosti a staly se globálními konkurenty na mezinárodním trhu. BRILIANPRENEUR, jakožto hybná síla rozvoje, ztělesňuje závazek poskytnout malým a středním podnikům skvělé příležitosti k dosažení tohoto cíle," uvedl Sunarso, prezident společnosti BRI.

Společnost BRI chce v letošním roce dosáhnout potenciální cílové hodnoty transakcí ve výši 65 milionů USD. Za tímto účelem provádí BRI pro vybrané malé a střední podniky iniciativu „Go Digital", která zahrnuje digitální workshopy, školení „Go Online" a spolupráci s tržišti, jako jsou Shopee a PADI UMKM.

Jednomu z účastníků projektu BRILIANPRENEUR 2021, Restu Mande, se díky tomuto programu podařilo dosáhnout úspěchu. Jako průkopník vakuového balení pokrmů Padang, jako je rendang a kuřecí kari, podnik dosáhl druhého nejvyššího obratu za výrobky prodávané digitálně na tržištích a získal ocenění Best MSME's UMKM EXPO(RT) BRILIANPRENEUR 2020.

„Školící programy společnosti BRI zajistily, že jsme plně digitalizovali naše podnikání a prosadili se na několika trzích a sociálních médiích. Toto ocenění nám také dodává větší důvěryhodnost a otevírá nové domácí i mezinárodní potenciální trhy," řekl Nenden Rospiyani, spoluzakladatel a majitel společnosti Restu Mande.

Součástí BRILIANPRENEUR 2021 bude také virtuální aukce „MSMEs x Designer Auction" představující 10 designérských děl, jejíž výtěžek bude věnován nadaci Sahabat UMKM. Diskuzní pořady budou živě streamovány na webových stránkách. Návštěvníci mají možnost načerpat informace od odborníků z různých oblastí, od globálního marketingu přes právní postupy a administrativní otázky až po vývoz výrobků do zahraničí.

Společnost BRI udělí ocenění pro MSP v oblasti Business Matching pro začínající MSP, Top Deals pro MSP s nejvyšším obchodním potenciálem, Best Expo pro MSP nejlépe připravené k digitalizaci a přechodu na internet a Favorite MSP na základě kampaní na sociálních sítích. Zvláštní uznání bude uděleno za přilákání většího počtu kupujících z 30 vybraných zemí v zahraničí jako „Nejvyšší aktivita v oblasti obchodního partnerství" a „Největší počet závazných obchodů".

Chcete-li se zúčastnit virtuální výstavy, zaregistrovat se nebo si stáhnout katalog, navštivte stránku www.brilianpreneur.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1706560/BRILIANPRENEUR_EVENT_2.jpg

KONTAKT: Aestika Oryza Gunarto, asistentka společnosti, +62-215751966