ARTESA, spořitelní družstvo jako první prolamuje hranici 4 % p.a. zhodnocení na Termínovaných vkladech.

Artesa, spořitelní družstvo velmi razantně navyšuje své zhodnocení Termínovaných vkladů, a to až na 4 % p.a. Vzdaluje se tak svým konkurentům a stává se v tuto chvíli nejlepším zhodnotitelem vkladů s nejvýhodnější a nejvyšší sazbou pro Termínované vklady na období 1 až 5 let.

Vánoční dárek v podobě nejvyššího zhodnocení na trhu přichází právě včas.

"Reagujeme na neustále se navyšující sazby ČNB a zároveň chceme vyslat jasný signál našim stávajícím i novým členům, že Artesa, spořitelní družstvo pokračuje v expanzi“ poznamenal generální ředitel spořitelního družstva Artesa, Jan Roztočil.

Úroková sazba 4 % není nijak omezena maximální vloženou částkou a minimální částka vkladu je 20.000,- Kč. "Oproti konkurenci nabízíme tedy nejvyšší sazby na trhu u Termínovaných vkladů na 1, 2, 3, 4 a 5 let a zároveň to nepodmiňujeme vyšším vkladem, jak je tomu zvykem u konkurence. Pro dosažení nejvýhodnější sazby na trhu si tedy klienti můžou zvolit nízké i vysoké částky, které chtějí zhodnotit. Pro klienty je obecně úroková sazba při zhodnocování peněz prvním ukazatelem, zda se pro daný produkt rozhodnou,“ řekl místopředseda představenstva a obchodní ředitel Ing. Martin Krajíček.

Artesa, spořitelní družstvo klientům dlouhodobě poskytuje jedny z nejvýhodnějších podmínek úročení depozit. Jako jedna z prvních družstevních záložen opakovaně reagovala na zvyšování základní sazby ze strany ČNB.

Klíčová slova ČR-finance-firmy-Artesa

Evropa, EU, NATO (es)