AppGallery Game Fest se vrací a zve hráče k prozkoumání světa her

Hráči se letos mohou těšit na zajímavější herní zážitky a exkluzivní dárky ve všech zúčastněných hrách

Po úspěchu loňského prvního ročníku akce Huawei Game Fest se letos kampaň vrací s druhým pokračováním, které hráčům přináší exkluzivní dárky a radost a umožňuje odemknutí zcela nového světa her na AppGallery.

Od nynějška až do 31. prosince 2021 se mohou uživatelé po celém světě těšit na speciální nabídky AAA her od známých vydavatelů, jako jsou Shadow Fight 3, Lords Mobile a Top Eleven, které jsou odměnou pro hráče AppGallery a zahrnují herní předměty v hodnotě až 10 USD za dárkový balíček.

„V AppGallery tvrdě pracujeme na tom, abychom zajistili, že naše rozmanité globální publikum bude mít přístup ke všem aplikacím a hrám, po kterých touží, a zároveň uživatelům poskytli co nejlepší zážitek," uvedl Alexandre Salem, globální ředitel oddělení globálních partnerství a ekologického rozvoje společnosti Huawei. „Úzce spolupracujeme s našimi vývojáři a nabízíme jim řešení, která jim pomohou naplnit potřeby uživatelů. Game Fest je dalším příkladem naší spolupráce s partnery, díky níž můžeme uživatelům nabídnout atraktivní akce a dárky zdarma, aby mohli na AppGallery objevovat nové způsoby hraní."

AppGallery díky špičkovým hitům, jako jsou Angry Birds 2 od společnosti Rovio nebo Township a Fishdom od společnosti Playrix, pozvedá během této sváteční sezóny herní zážitek na vyšší úroveň díky nekonečné nabídce obsahu a vzrušení.

AppGallery nabízí spotřebitelům nové způsoby hraní při každém přihlášení

Spoluprací s nejpokrokovějšími vývojáři v oboru se AppGallery snaží zajistit, aby uživatelé dostali pokaždé nové možnosti hraní. Loňský první ročník akce Game Fest zaznamenal úspěch u uživatelů i vývojářů. Průměrný počet stažení se u uživatelů zvýšil o 90 % a bylo vygenerováno více než 600 milionů digitálních zobrazení titulů, s nimiž AppGallery navázala partnerství.

Od svého uvedení na trh se AppGallery vyšvihla na přední příčky a upevnila si pozici nejlepší volby pro spotřebitele. AppGallery, jedno ze tří největších světových tržišť s aplikacemi, má v současnosti 560 milionů aktivních uživatelů měsíčně a 5,1 milionu registrovaných vývojářů. Od ledna do září 2021 zaznamenalo přes 332,2 miliardy stáhnutých aplikací a je dostupné ve více než 170 zemích a regionech.

Další informace naleznete na https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Úplný seznam zapojených titulů zahrnuje:

Název aplikace

Vydavatel

Propagační akce

Shadow Fight 3

Nekki

Exkluzivní nabídka startovacího balíčku – K dispozici za 4,99 USD po dokončení tutoriálu

Marathon of the Winners

– K dispozici po poražení prvního bosse

Heroic Offer 1

– K dispozici za 4,99 USD po zakoupení startovacího balíčku